Ο Γουσέιν Μπολτ στην… Ντόρτμουντ!

Ο Γουσέιν Μπολτ στην… Ντόρτμουντ!

Έχει γράψει τη δική του ιστορία στον στίβο, αλλά πάντα δήλωνε πως αυτό που του αρέσει είναι το ποδόσφαιρο! Ο λόγος για τον Γουσέιν Μπολτ, ο οποίος στις 10 Ιουνίου θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και θα παίξει σε αγώνα ποδοσφαίρου και μάλιστα μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»!

Συγκεκριμένα στις 10 Ιουνίου θα λάβει μέρος σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα και ο χρυσός Ολυμπιονίκης θα είναι αρχηγός της ομάδας «SoccerAid» της Unicef, κάτι που έχει γίνει γνωστό πριν από περίπου έναν μήνα.

Για να αγωνιστεί σε αυτό το ματς, θα πρέπει να κάνει πρώτα προετοιμασία και φαίνεται πως βρήκε την κατάλληλη ομάδα! Η αγαπημένη ομάδα του Μπολτ, η Ντόρτμουντ θα έχει για το επόμενο διάστημα τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ στις προπονήσεις της για να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Την Παρασκευή θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους Γερμανούς ο Μπολτ, κάτι που έκανε ο ίδιος γνωστό μέσω των social media…

 

Παράλληλα λαμβάνει μέρος και σε άλλους φιλανθρωπικούς αγώνες ποδοσφαίρου, όπως πρόσφατα βρέθηκε στην Ελβετία και έπαιξε σε κλειστό γήπεδο βέβαια, μαζί με αστέρες του παρελθόντος όπως οι Ρομπέρτο Κάρλος, Νταβίντ Τρεζεκέ, Πάτρικ Κλάιφερτ ενώ ήταν και οι Ντιέγκο Μαραντόνα, Ζοζέ Μουρίνιο κ.ά.

http://