Ο Κοντοβράκης νέος προπονητής των Κ15 του Ατρόμητου

Ο Κοντοβράκης νέος προπονητής των Κ15 του Ατρόμητου

Η διοίκηση του Ατρόμητου ανακοίνωσε τον νέο προπονητή του τμήματος κάτω των 15 ετών και το όνομα αυτού Πέτρος Κοντοβράκης. Ο νέος τεχνικός των Παίδων της ομάδας του Περιστερίου ήταν μέχρι πρότινος συνεργάτης του Κώστα Παρθενίου στους Κ20 και μετά την προώθηση του Μουράτ Σεροπιάν στους Νέους από τους Κ15, ο Κοντοβράκης είναι ο «εκλεκτός» για τους πιτσιρικάδες του Ατρόμητου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας Κ15 αναλαμβάνει ο Πέτρος Κοντοβράκης. Την περσινή περίοδο διατέλεσε συνεργάτης προπονητή στον Ατρόμητο Κ20.

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr ο Πέτρος Κοντοβράκης τόνισε τα εξής: «Ευχαριστώ την οικογένεια του Ατρόμητου που με υποδέχθηκε και με αγκάλιασε τόσο γρήγορα. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ κ. Αγγελόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή υποδομών κ. Αποστόλου για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου.

Η Κ15 είναι μια πολύ ιδιαίτερη ηλικία, απαιτεί γνώσεις, εμπειρία, πολύ υπομονή και επιμονή. Το έργο των προκατόχων μου θα είναι ο οδηγός για να συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε, να βελτιώνουμε και να δίνουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά ώστε να είναι έτοιμα τα επόμενα χρόνια να στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ με στόχο να βρεθούν στην επαγγελματική ομάδα!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της Κ20, τους συνεργάτες μου, τον κ. Παρθενίου καθώς και τον κ. Κορακάκη για την γεμάτη εμπειρίες χρόνια που πέρασα».

Ο Πέτρος Κοντοβράκης είναι κάτοχος UEFA A’ και UEFA A’ ELITE YOUTH (εξειδικεύεται στην εκπαίδευση παικτών υψηλού επιπέδου σε ηλικίες Κ15-Κ17-Κ20)».