Ο Λουτσιάνο προπονητής στους Κ20 του Παναιτωλικού!

Ο Λουτσιάνο προπονητής στους Κ20 του Παναιτωλικού!

Άρχισε την προετοιμασία της η ομάδα κάτω των 20 ετών του Παναιτωλικού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα η πρώτη προπόνηση των πιτσιρικάδων είχε και… είδηση, καθώς ο καινούργιος τεχνικός των Νέων είναι ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, τον οποίο ανακοίνωσε και η ομάδα του Αγρινίου:

«Την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική σεζόν άρχισε σήμερα η ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού. Το παρόν έδωσαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Θωμάς Σπύρου και το μέλος του Δ.Σ. Κώστας Τάκος. Επίσης, ο υπεύθυνος αγωνιστικού της ΠΑΕ Μάκης Μπελεβώνης και ο Γενικός Αρχηγός της επαγγελματικής ομάδας Χρήστος Κουτσοσπύρος, ο υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής Γιάννης Νταλακούρας και ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Κωνσταντόπουλος.

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας Κ20 και με τους συνεργάτες του πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα με καθημερινές προπονήσεις στις 7.00 το απόγευμα στο Emileon. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί δίτερμα με την Ανδρική ομάδα του Παναιτωλικού».