Ο λόγος που ο Ελευθεριάδης επέλεξε Παναθηναϊκό και όχι ΠΑΟΚ!

Ο λόγος που ο Ελευθεριάδης επέλεξε Παναθηναϊκό και όχι ΠΑΟΚ!

Πριν από μερικές ημέρες υπήρξε… ντόρος στον κόσμο των ακαδημιών της Ελλάδας, καθώς έγινε γνωστή η συμφωνία του Θοδωρή Ελευθεριάδη με τον Παναθηναϊκό! Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού θα έχει τον ίδιο ρόλο και στους «πράσινους» και η συνεργασία του με τον Τάκη Φύσσα στην εθνική Ελλάδας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του έμπειρου τεχνικού.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον Θοδωρή Ελευθεριάδη να επιστρέφει στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, αλλά φαίνεται πως ο Τάκης Φύσσας είχε έναν κρυμμένο… άσο στο μανίκι του για να πάρει το «ναι» από τον κόουτς.

Πηγές του newsacademies.gr αναφέρουν πως ο Θοδωρής Ελευθεριάδης πείστηκε από τον Τάκη Φύσσα γιατί ο πρώην Βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν παράγοντας του Παναθηναϊκού διαβεβαίωσε τον Ελευθεριάδη ότι θα έχει τον πλήρη έλεγχο στην ακαδημία των «πρασίνων» και παράλληλα το ελεύθερο να λειτουργήσει όπως ο ίδιος νομίζει για να αναπτύξει τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει καινούργια φιλοσοφία και δεν είναι πλέον αυτή του «παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και δεν μας νοιάζουν τίτλοι». Στην ομάδα του Τριφυλλιού θέλουν πλέον τις διακρίσεις στα πρωταθλήματα της Superleague και αυτό θα επιδιώξουν από τη νέα σεζόν μαζί με τον Θοδωρή Ελευθεριάδη.

Ο λόγος αυτός, η ελευθερία κινήσεων δηλαδή, ήταν και από τους πιο σημαντικούς που ο Θοδωρής Ελευθεριάδης επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και όχι στον ΠΑΟΚ, μετά τις επαφές που είχαν οι δύο πλευρές.