Ο Νίκος Τοπολιάτης στους Κ15 του Ολυμπιακού!

Ο Νίκος Τοπολιάτης στους Κ15 του Ολυμπιακού!

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που υπήρξαν στην ακαδημία του Ολυμπιακού με τις αποδεσμεύσεις των Τάσου Θέου, Γιώργου Παπακωστούλη, Κώστα Σοφιανού και Σωκράτη Κοψαχείλη, πλέον υπάρχουν οι προσθήκες και οι εσωτερικές αλλαγές στους «ερυθρόλευκους».

Από τη στιγμή μάλιστα που έχουν μείνει χωρίς προπονητή τα τμήματα των Κ17 και Κ15, πλέον αρχίζουν οι εξελίξεις με τους ανθρώπους που θα αναλάβουν την τεχνική ηγεσία των συγκεκριμένων τμημάτων της ομάδας του Πειραιά.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του newsacademies.gr ο νέος προπονητής των Παίδων θα είναι ο Νίκος Τοπολιάτης!

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» αναλαμβάνει και πάλι δράση ως προπονητής σε τμήμα που αγωνίζεται σε πρωτάθλημα υποδομής της Super League, καθώς στο παρελθόν έχει κάτσει στον πάγκο των Κ20 και Κ17 του Ολυμπιακού. Μάλιστα εκτός των Κ15 θα είναι προπονητής και στο τμήμα κάτω των 14 ετών.

Να σημειωθεί πως ο Νίκος Τοπολιάτης, μαζί με τον Θανάση Ρωσσίδη, είναι από τους παλαιότερους προπονητές της ακαδημίας του Ολυμπιακού και θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» Κ15 το προσεχές Σαββάτο όποτε και θα γίνει η πρεμιέρα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League Κ15 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.