Ο… νησιώτης Ολυμπιακός!

Ο… νησιώτης Ολυμπιακός!

Την υπογραφή τριών νέων επαγγελματικών συμβολαίων, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Πέμπτης και ο λόγος για τους Νικοπολίδη, Μποσκουΐδη και Νικόλη. Ο τελευταίος πιτσιρικάς, ο οποίος αγωνίζεται με το τμήμα κάτω των 17 ετών στο πρωτάθλημα του Νοτίου ομίλου της Superleague K17, προέρχεται από τη Ρόδο.

Δεν αποτελεί τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ή είχαν στην ακαδημία τους από νησί της Ελλάδας, δείχνοντας ότι η ομάδα του Πειραιά… οργώνει όλη την Επαρχία για να βρίσκει τα ταλέντα και να τα ενσωματώνει στην ακαδημία της!

Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή στο έμψυχο δυναμικό της ακαδημίας του Ολυμπιακού κατάγονται από διάφορα νησιά της Ελλάδας και είναι επαγγελματίες στον σύλλογο είναι οι Γιάννης Βάρκας, Στάθης Λάμπρου από την Εύβοια, ο Άκης Τσιριγώτης από την Ζάκυνθο, ενώ στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής των «ερυθρόλευκων» ο Πραξιτέλης Βούρος από τη Μυτιλήνη, ο Μανώλης Σάλιακας από την Κρήτη και ο Αντώνης Φουάσης από τη Σύρο!

Παράλληλα, επαγγελματίας στην ακαδημία του Ολυμπιακού είναι και ο Εμιλιάνο Μπουλάρι, ο οποίος ναι μεν κατάγεται από την Αλβανία αλλά μεγάλωσε και αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» από ομάδα της Νάξου.