Ο νόμος του ποδοσφαίρου «μίλησε» στη Βέροια!

Ο νόμος του ποδοσφαίρου «μίλησε» στη Βέροια!

Μπορεί η Βέροια να πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο φετινό πρωτάθλημα του Βορείου ομίλου της Superleague K15, αλλά η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει τον εκτός έδρας βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 2-2!

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Θεοδώρου στο 20′, ενώ έκαναν και το 2-0 στο 50′ με τον Βασίλτση και στη συνέχεια δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ χωρίς όμως να φτάνουν στην επίτευξή του.

Με την μπάλα όμως να… τιμωρεί τη Βέροια και να «μιλάει» ο νόμος του ποδοσφαίρου, αφού η ομάδα της Ημαθίας έχανε τις ευκαιρίες και η ΑΕΛ είχε την… απάντηση για να φτάσει στην ισοφάριση! Στο 62′ ο Μ. Τσουμάνης μείωσε σε 2-1 και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σουλίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-2 δίνοντας στην ομάδα του τον βαθμό!

ΒΕΡΟΙΑ (Γιάννης Καψαλιάρης): Διούδης, Παπαγιάννης (40′ λ.τρ. Νέστορας), Σαφαρίκας, Τσομίδης (60′ Παρασχόπουλος), Λούτσης, Ευστριάδης, Ηλίας, Βασίλτσης (76′ Γκουτσιμπασόπουλος), Γκιλιόπουλος, Θεοδώρου (78′ Κατσκαβέλης), Δάσκαλος.

ΑΕΛ (Βασίλης Νάρης): Κουκίτσης, Μαγιάκος, Δίχρης, Τέλιος, Μπουζούκης, Κ. Τσουμάνης, Τσατσελάρι, Λεπενιώτης, Μιλτιάδης, Μ. Τσουμάνης, Σταυρός, ενώ έπαιξαν και οι Αθανασιάδης, Οικονομίκος, Σκουλίδης, Ζήσης, Μπάσδρας.