«Ο Ολυμπιακός είναι παντού»

«Ο Ολυμπιακός είναι παντού»

Για την ίδρυση σχολής του Ολυμπιακού στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων» ο διευθυντής της ακαδημίας, Κυριάκος Καραταΐδης, τονίζοντας: «Ο Ολυμπιακός είναι παντού. Είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος αλλά τον ξέρουν σ’ όλο τον πλανήτη.

Μετά από τις Σχολές μας στις ΗΠΑ και στην Κύπρο και το Λονδίνο είναι πλέον στην οικογένεια μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα είμαστε δίπλα στους νέους συνεργάτες μας για να σηκώσουν ψηλά την σημαία του Ολυμπιακού στο Λονδίνο».

Επίσης μίλησε και ο υπεύθυνος της σχολής στο Λονδίνο, Αναστάσιος Λαμπριανός: «Ο Ολυμπιακός για εμάς είναι ιδέα, είναι τρόπος ζωής. Μεγαλώσαμε με τον Ολυμπιακό και πάντα μας κάνει υπερήφανους. Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τον Ολυμπιακό γιατί είναι η ομάδα με την καλύτερη οργάνωση και σε θέματα υποδομής και αυτό το δείχνει η σπουδαία ανάπτυξη του Δικτύου Σχολών του αλλά και οι επιτυχίες της Ακαδημίας του.

Το Λονδίνο είναι μια πόλη με έντονο το ελληνοκυπριακό στοιχείο, πάνω στο οποίο θα βασιστούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Στόχος και αυτοσκοπός μας είναι οι διάπλατα ανοιχτές πόρτες σε όλα τα παιδιά του Λονδίνου, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας, κοινωνικής κατάταξης και χώρα προέλευσης. Πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός έχει να προσφέρει πολλά στα παιδιά. Σας περιμένουμε στη Σχολή μας στο Λονδίνο».