Ο Πανιώνιος τις ευκαιρίες, ο Αστέρας τη νίκη!

Εκμεταλλευόμενος την έδρα ο Αστέρας Τρίπολης μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Πανιώνιο με 1-0! Οι Αρκάδες ευτύχισαν να προηγηθούν στον αγώνα μόλις στο 3′ με τον Τσιώλη σε αντεπίθεση της ομάδας του και αυτό ήταν αρκετό για τη νίκη.

Ο Πανιώνιος στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση για να διεκδικήσει και κάτι περισσότερο, αλλά ήταν άτυχος στα τελειώματα του και παράλληλα βρέθηκε σε καλή ημέρα ο τερματοφύλακας Τσιφτσής! Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος έχασε δύο τετ α τετ με τον Αντωνακόπουλο, ενώ και ο Γλυνός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά ο Τσιφτσής ενήργησε σωστά και διατήρησε ανέπαφη την εστία του.

Κάτι που έκανε όποτε χρειάστηκε και στο δεύτερο μέρος του αγώνα και έτσι ο Αστέρας Τρίπολης με γκολ μόλις από το 3ο λεπτό του ματς, έφτασε στην κατάκτηση της νίκης!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Τσιφτσής, Τσέκος, Παπαγγελής, Ευαγγέλου, Ζήσης, Κοντογιαννόπουλος, Τόμας (46′ Δουβίκας), Μακροστέργιος, Συρεγγέλας, Τσιώλης, Μπαστιανός.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Αστράς, Βλάχος, Μπέτσας (70′ Ματσαδές), Δάβρης, Σταυρόπουλος, Αρσενίδης (84′ Σαλτάρης), Γλυνός, Παπανικολάου, Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης, Αναστόπουλος (58′ Δημητρόπουλος).