Ο ΠΑΟΚ σκέφτεται την Κ19, ο κόσμος του;

Ο ΠΑΟΚ σκέφτεται την Κ19, ο κόσμος του;

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία άποψη πως ο ΠΑΟΚ έχει σκοπό να αξιοποιήσει πολλά παιδιά από το τμήμα κάτω των 19 ετών. Είναι μία καλή άποψη η αλήθεια είναι για όλους όσους ασχολούνται με τις υποδομές.

Επίσης ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές στους Νέους και γενικότερα στην ακαδημία του. Φαίνεται άλλωστε από το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και ιδιαίτερα στους Νέους ισοφάρισε το ρεκόρ του Ολυμπιακού με τα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα. Αήττητος μάλιστα διατηρώντας ένα μοναδικό ρεκόρ.

Από την άλλη όμως το θέμα είναι τι γίνεται με την υπομονή, αλλά και το «πρέπει» των αποτελεσμάτων.

Πέρα από την ακαδημία του ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει αρκετά και την πρώτη του ομάδα. Η οποία πέρσι κατάφερε και κατέκτησε το νταμπλ, πανηγυρίζοντας ένα πρωτάθλημα μετά από αρκετά χρόνια. Δημιουργώντας έτσι στον κόσμο του φιλοδοξίες, αλλά και απαιτήσεις.

Για αυτό το ερώτημα είναι τι γίνεται με τον κόσμο…

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αξιοποιήσει παιδιά από την ακαδημία του, το οποίο σημαίνει να τους δώσει χρόνο συμμετοχής και να τα κάνει ενεργά μέλη στην πρώτη ομάδα.

Το θέμα είναι κατά πόσο ο κόσμος του θα έχει την υπομονή, γιατί όπως είναι λογικό δεν μπορεί να περιμένει κανείς με το «καλημέρα» νίκες δείχνοντας εμπιστοσύνη σε παιδιά 18 και 19 ετών, απέναντι σε ομάδες με μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Θα πρέπει να βρεθεί η απαραίτητη «χημεία» για να τους αξιοποιήσει όπως πρέπει ο ΠΑΟΚ τους παίκτες της ακαδημίας του και από την άλλη ο κόσμος να ξέρει ότι δεν θα δει έτοιμους ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο.

Θα δει παίκτες οι οποίοι αποκομίζουν εμπειρίες έτσι ώστε στη συνέχεια να δείξουν το ταλέντο τους και να βοηθήσουν όπως πραγματικά μπορούν την ομάδα τους.

Είναι ένα ρίσκο, αλλά σωστό ρίσκο το οποίο θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο…