Ο Φορτούνης στο τουρνουά της σχολής Καραταΐδη

Ο Φορτούνης στο τουρνουά της σχολής Καραταΐδη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο τουρνουά αλληλεγγύης που διοργάνωσε η σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Μενίδι, στην οποία είναι ο διευθυντής ακαδημίας των «ερυθρόλευκων» Κυριάκος Καραταΐδης! Μάλιστα την τελετή λήγης της διοργάνωσης το «παρών» έδωσε και ο εκ των αρχηγών της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης.

Ο Έλληνας μέσος των Πειραιωτών έβγαλε φωτογραφίες με τους πιτσιρικάδες και υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα, αφού ήταν το πρόσωπο της εκδήλωσης.

Από εκεί και πέρα, το «παρών» έδωσε ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Νίκος Τοπολιάτης, ο διευθυντής του δικτύου σχολών του Ολυμπιακού Βασίλης Νάνος και ο πρώην ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» Θεόφιλος Παχατουρίδης.

Σε ανακοίνωσή της η σχολή του Ολυμπιακού από το Μενίδι, τόνισε μέσω του υπευθύνου Κώστα Ελευθεριάδη «Ευχαριστούμε θερμά τη σχολή Ολυμπιακού Γλυκά Νερά, Ηλιούπολης, Πεντέλης, την ΠΑΕ Ολυμπιακός που έδωσε το παρόν με τα τμήματα Κ8 και Κ10, τα παιδιά, τους προπονητές, τους διαιτητές και τους γονείς για τη συμμετοχή και παρουσία τους στο 1ο τουρνουά αλληλεγγύης. Τα παιδιά είναι οι μεγάλοι νικητές».