Ο Χάσι σε σύσκεψη με την ακαδημία του Ολυμπιακού!

Ο Χάσι σε σύσκεψη με την ακαδημία του Ολυμπιακού!

Μπορεί να έχει αλλάξει ο προπονητής της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, σε σχέση με την περσινή σεζόν όταν και αγωνίστηκαν αρκετά παιδιά από την ακαδημία, αλλά το πλάνο του συλλόγου δεν αλλάζει!

Πιστοί οι «ερυθρόλευκοι» στον στόχο τους να «βγάζουν» ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής για την πρώτη ομάδα, ο τεχνικός των Πειραιωτών Μπέσνικ Χάσι συναντήθηκε με μέλη της ακαδημίας του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, οι Κυριάκος Καραταΐδης, Αριέλ Ιμπαγάσα, Βασίλης Βούζας και Νίκος Τοπολιάτης είχαν συνάντηση με τον κόουτς της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού και μίλησαν για τη συνεργασία των δύο σημαντικών κομματιών του συλλόγου.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη, σύσκεψη του προπονητή του Ολυμπιακού κ. Μπέσνικ Χάσι με την Ακαδημία του Συλλόγου μας, στην οποία παρέστησαν ο Διευθυντής κ. Κυριάκος Καραταΐδης, ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Νίκος Τοπολιάτης, ο προπονητής της Κ-20 κ. Βασίλης Βούζας και ο Γενικός Αρχηγός της Κ-20 κ. Αριέλ Ιμπαγάσα.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση του κ. Χάσι, σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας του Θρύλου, καθώς και ο κοινός προγραμματισμός, για την αγωνιστική περίοδο 2017/18. Ο προπονητής του Ολυμπιακού άκουσε με προσοχή τους συνομιλητές του και τόνισε, από την πλευρά του, ότι θα υπάρχει αδιάκοπη επικοινωνία της Α’ ομάδας, με την Ακαδημία, για όλα τα θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη των Τμημάτων Υποδομής και τη συνεργασία, για την ανάδειξη ακόμη περισσότερων νεαρών ποδοσφαιριστών, στο μέλλον».