Ο 17χρονος που θέλουν οι ομάδες της Super League!

Ο 17χρονος που θέλουν οι ομάδες της Super League!

Ακόμη δεν έχει δίπλωμα οδήγησης. Μήτε έχει τελειώσει το σχολείο! Στα 17 του και μετράει ήδη πάνω από 50 αγώνες με τον Πανσερραϊκό, προλαβαίνοντας να κάνει κλικ εκτός συνόρων.

Μάλιστα, ταξίδεψε μέχρι την Ολλανδία. Πέρασε ιατρικές εξετάσεις και η Βίλεμ ήταν έτοιμη να τον εντάξει στο δυναμικό της με 3ετές συμβόλαιο, δίνοντας και κανένα 100άρικο (!!!) στην ομάδα του. Φευ! Ο κορονοϊός είχε διαφορετική άποψη. «Πάγωσε» οιαδήποτε εξέλιξη. Η φαμίλια είχε πλέον ενστάσεις. Δεύτερες σκέψεις. Το deal έμεινε στην μέση.

Το διεθνές όνειρο για τον Απόστολο Αποστολόπουλο έβαλε μία άνω τελεία μέχρι νεοτέρας. Ο Πανσερραϊκός με επίσημη ανακοίνωση ανέστειλε το ενδεχόμενο μεταγραφής του μικρού στην Βίλεμ. Κοινώς, he is available.

Μιλάμε για το ίδιο παιδί που πέρυσι ΟΦΗ και Ατρόμητος είχαν εμφανίσει επίσημο ενδιαφέρον στον Πανσερραϊκό. Μιλάμε για το αριστερό μπακ που ήδη λόγω καταγωγής και ομάδας τον έχουν παρομοιάσει με «νέο Τσιμίκα». Πολύ νωρίς ακόμη. Πολύ μακρινή ποδοσφαιρική η σύγκριση.

Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι η απρόσμενη εξέλιξη με την ολλανδική ομάδα «σήκωσε» συζήτηση στην πιάτσα. Τα ραντάρ των «μεγάλων» έπιασαν το νόημα.

Πρώτη, η ΑΕΚ που επί εποχής Νίκου Κωστένογλου στις ακαδημίες είχε ξεχωρίσει το ταλέντο του και δεν έχει αριστερό μπακ για δείγμα ούτε στην Κ19!

De facto,ο ΠΑΟΚ που προτού εμφανιστεί η Βίλεμ είχε ήδη κοινοποιήσει επίσημα το ενδιαφέρον του στον Πανσερραϊκό, αλλά ο «μικρός» προτίμησε τα ξένα. Κάτω από τη μύτη του είναι το παιδί λογικό να εμφανιστεί ξανά στο προσκήνιο.

Εν κατακλείδι, η ατζέντα του Θοδωρή Ελευθεριάδη δε γινόταν να μην έχει τικάρει την περίπτωσή του. Κοινώς, ο Ολυμπιακός δεν θα αργήσει να εμφανιστεί ως υποψήφιος ενδιαφερόμενος για τον Αποστολόπουλο. Μόλις κοπάσει ο αχός του Covid-19 θα ξεκινήσει ο τζόγος για τον κύριο που έχει potential να φθάσει στο επίπεδο των Τσιμίκα, Γιαννούλη…

Εκτός αν αλλάξει κάτι και η φέγενορντ που και αυτή ενδιαφέρεται, μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι.

Πηγή: sportime.gr