Ο 18χρονος τερματοφύλακας που ξεχώρισε μέσα από τις «στάχτες»!

Ο 18χρονος τερματοφύλακας που ξεχώρισε μέσα από τις «στάχτες»!

Είναι και αυτές οι περιπτώσεις ομάδων οι οποίες υποβιβάζονται μεν αλλά από την άλλη υπάρχουν και τα θετικά στοιχεία μέσα από μία χρονιά. Κάπως έτσι είναι και η περίπτωση του Βαγγέλη Καπατσώρη από τον Πάμισσο Μεσσήνης.

Η ομάδα της Μεσσηνίας υποβιβάστηκε από τη Γ’ Εθνική, αλλά ο μόλις 18χρονος τερματοφύλακας της ομάδας κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα.

Αρχικά ο νεαρός γκολκίπερ δεν είχε συμμετοχές, αλλά ο προπονητής Μιχάλης Φασούλης τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε φανέλα βασικού, με τον πιτσιρικά να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις και να κρατά 4 φορές την εστία του ανέπαφη! Μπορεί να μην είναι εντυπωσιακό το νούμερο των τεσσάρων αγώνων, αλλά αν αναλογιστεί κανείς πως η ομάδα είχε μία από τις χειρότερες άμυνες σε γκολ στο πρωτάθλημα, τότε μπορεί να καταλάβει πως οι 4 βαθμοί που πήρε ο Πάμισσος από τους συνολικά 12, ήταν σημαντικοί.

Το όνομά του έχει «παίξει» αρκετά τόσο για τη Γ’ Εθνική όσο όμως και στις παραπάνω κατηγορίες και αυτό που μένει είναι να δει πως θα εξαργυρώσει τις καλές του φετινές εμφανίσεις.

Να σημειωθεί μάλιστα πως Βαγγέλης Καπατσώρης είχε κληθεί και από τον τεχνικό της εθνικής Νέων, Γιάννη Γκούμα, για προπονήσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, τον περασμένο Ιανουάριο.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στη Γ’ Εθνική και ατομικά καταφέρνουν να ξεχωρίσουν και σίγουρα αυτό το πρωτάθλημα αποτελεί σημαντική πηγή τόσο για τη Football League, όσο και για τη Super League.