Ο Daniel Wu πρωταγωνιστής στο νέο Tomb Raider

Μπορεί η Lara Croft να απέχει περίπου 2 χρόνια από την επιστροφή της στην μεγάλη οθόνη, αλλά όσο πλησιάζει ο καιρός μαθαίνουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες για την νέα ταινία της αγαπημένης τυμβωρύχου.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Into the Badlands και του Warcraft, Daniel Wu, θα είναι σύμφωνα με το Variety ο συνεργάτης της Lara στη νέα της περιπέτεια και θα ενσαρκώσει τον ρόλο του καπετάνιου Lu Ren. Στον ρόλο του ανταγωνιστή της θα συναντήσουμε τον Walter Goggins, o oποίος έχει συνηθίσει να υποδύεται τον κακό της υπόθεσης, καθώς τον έχουμε συναντήσει στον ρόλο αυτό αρκετές φορές με χαρακτηριστικά παραδείγματα τις συμμετοχές του στις σειρές Shield και Sons of Anarchy!

Έχει περάσει πλέον μια εικοσαετία από την πρώτη φορά που μας συστήθηκε η Lara Croft όταν την συναντήσαμε στις κονσόλες μας τον Οκτώβριο του 1996 και περίπου μια δεκαπενταετία από την πρώτη μεταφορά του δημοφιλούς video game στον κινηματογράφο με την Angelina Jolie στον ομώνυμο ρόλο.

Αυτή τη φορά τον ρόλο της αγαπημένης μας αρχαιολόγου θα υποδυθεί η βραβευμένη με Όσκαρ Alicia Vikander των Ex Machina και Jason Bourne. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για το σενάριο της ταινίας, θα είναι η πρώτη εκστρατεία της Lara σε μία προσπάθεια να ολοκληρώσει την αρχαιολογική έρευνα του πατέρα της και να «καθαρίσει» το όνομά του, αλλά όπως είναι φυσικό τα πράγματα θα… πάνε στραβά και οι προσπάθειές της θα μετατραπούν σε έναν αγώνα επιβίωσης!

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μαρτιο του 2018 σε σενάριο της ανερχόμενης Geneva Robertson-Dworet και σε σκηνοθεσία του Roar Uthaug από την Νορβηγία, ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά στο τιμόνι μιας τόσο μεγάλης παραγωγής.

Γράφει ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗΣ