Ο Mr goal παίζει… μπάλα στο Newsacademies!

Ο Mr goal παίζει… μπάλα στο Newsacademies!

Το Newsacademies ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τη μασκότ «Mr goal»!

Η μασκότ του Mr goal έκανε την εμφάνισή της το 1994 στο πλαίσιο του Μουντιάλ στην Αμερική, κάνοντας συνεργασία με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας που είχε λάβει μέρος στην τότε μεγάλη διοργάνωση, ενώ παράλληλα είχε ανοίξει… επικοινωνία και με τη Μίλαν του Φράνκο Μπαρέζι!

Παράλληλα, είχε συνεργαστεί το 1998 με την εφημερίδα «Σπορ του Βορά» για τα γραφικά της εφημερίδας στο πλαίσιο Μουντιάλ του 1998 στη Γαλλία.

Ο Mr goal θα παρουσιάζει στο Newsacademies τα γραφικά όλων των διοργανώσεων της Superleague, Κ20, Κ17 και Κ15, βαθμολογίες και σκόρερ ομάδων των πρωταθλημάτων υποδομής!

Φυσικά θα υπάρχουν και οι… εκπλήξεις για τους μικρούς ποδοσφαιριστές και τους αναγνώστες μας με τα γραφικά του Mr goal και όχι μόνο!

Ο Mr.goal είναι ένας υπέροχος συμπαθέστατος πορτοκαλί σκυλάκος που λατρεύει το ποδόσφαιρο! Αγαπάει κάθε τι έχει σχέση με την μπάλα και όνειρο του είναι να γνωρίσει όλες τις ομάδες από κοντά! Πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή για όλους και αυτή είναι η οπτική του και το μήνυμα που θέλει να περάσει μέσα από την παρουσία του και τις πράξεις του!

Το ποδόσφαιρο ενώνει τον κόσμο και ο Μr.goal είναι έτοιμος να το διαδώσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο…

This slideshow requires JavaScript.