Ο Zach Snyder…ξαναχτυπά!

Λίγες μέρες μετά το tweet που συνοδευόταν από τη φωτογραφία της καινούργιας στολής του Batman (Tactical suit όπως την αποκάλεσε ο Snyder), o γνωστός σκηνοθέτης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ακόμη μία φωτογραφία από το πλατό της ταινίας Justice League! To ανέφερα και στο άρθρο με τη νέα στολή προχτές ότι έχει ένα…κόλλημα ο άνθρωπος, προς τέρψιν του κοινού βέβαια!

Θέλοντας λοιπόν να γιορτάσει μαζί με τους φαν την επίσημη γιορτή του… Batman (είναι τρελοί αυτοί οι Αμερικάνοι που λέει και ο Γαλάτης) στις 17 Σεπτέμβρη, αποφάσισε να μας δώσει μία πρώτη εικόνα από τον αδιάφθορο επιθεωρητή Gordon, τον οποίο υποδύεται ο J. K. Simmons. Μια απλή ασπρόμαυρη φωτογραφία, η οποία όμως για τους αναγνώστες των κόμικ του μασκοφόρου εκδικητή συμβολίζει πολλά!

Ο επιθεωρητής με τα χαρακτηριστικά γυαλιά και το μουστάκι, φόρεσε την καμπαρντίνα και το καπέλο του και ανέβηκε στην οροφή του αστυνομικού τμήματος της Gotham City! Άναψε το σινιάλο, τράβηξε το σεντόνι που το κάλυπτε και φώτισε με το σύμβολο της νυχτερίδας τον σκοτεινό ουρανό της πόλης σκορπίζοντας ανησυχία στους εγκληματίες και καλώντας τον σκοτεινό ιππότη σε βοήθεια!
Χρόνια πολλά Βatman!

Γράφει ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗΣ