Πάει Άρσεναλ ο Μαυροπάνος! Μέσα σε δύο χρόνια… εκτοξεύτηκε!

Πάει Άρσεναλ ο Μαυροπάνος! Μέσα σε δύο χρόνια… εκτοξεύτηκε!

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στο θέμα της μεταγραφής του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου από τον ΠΑΣ Γιάννινα! Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας των Ιωαννίνων φαίνεται πως θα πάρει μεταγραφή στην Άρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» είναι γνωστοί για την τακτική τους να ψάχνουν για ταλέντα σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο, με τον Μαυροπάνο να τους… γυαλίζει το μάτι με τις εμφανίσεις του στη Superleague με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι Άγγλοι κατέθεσαν στον ΠΑΣ Γιάννινα πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, πώληση ποδοσφαιριστή η οποία αποτελεί ρεκόρ για τους Γιαννιώτες.

Παράλληλα, φαίνεται πως ο νεαρός αμυντικός θα δοθεί από την Άρσεναλ υπό τη μορφή δανεισμού στη Βέρντερ Βρέμης, η οποία επίσης είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και θα προσπαθήσει εκεί να πάρει τις ευκαιρίες του και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Πάντως το εντυπωσιακό με τον Μαυροπάνο είναι ότι μέσα σε μόλις δύο χρόνια κατάφερε να… εκτοξεύσει την καριέρα του! Τον Γενάρη του 2016 ήταν που πήρε μεταγραφή στον ΠΑΣ σε ηλικία 18 ετών και την φετινή αγωνιστική περίοδο 2017-18 έγινε βασικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ και έδειξε ένα δείγμα των όσων μπορεί να καταφέρει.