Πάει… αλώβητος στο ντέρμπι!

Πάει… αλώβητος στο ντέρμπι!

Το σημαντικό για τους Νέους του Παναθηναϊκού είναι ότι ακόμα και σε αγώνες που δεν… φορτσάρουν ιδιαίτερα καταφέρνουν να φτάνουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Έτσι και απέναντι στη Λαμία στο Κορωπί, οι «πράσινοι» δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης όμως μπόρεσαν με ένα γρήγορο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δύο προς το τέλος του παιχνιδιού να πάρουν μία άνετη, όσον αφορά το σκορ, νίκη με 3-0!

Επίσης σημαντικό στοιχείο για τους Κ20 των «πρασίνων», είναι ότι πηγαίνουν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς βαθμολογικές απώλειες. Ο Παναθηναϊκός έχει εδώ και καιρό σταθερή διαφορά από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να αυξάνεται μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο Ρέντη έχοντας 8 βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι τουλάχιστον να μην χάσει, έτσι ώστε να μην αφήσει και τον ΠΑΟΚ να πλησιάσει στον πόντο, αφού η μεταξύ τους διαφορά είναι στους 4 βαθμούς. Φυσικά η νίκη για τους «πράσινους» θα είναι το καλύτερο σενάριο, έχοντας περάσει από μία δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος αλώβητοι και διατηρώντας τη διαφορά τους από τον δεύτερο.