Πάρθηκαν οι αποφάσεις! Συνεχίζουν Νικοπολίδης, Γκούμας, τελειώνουν Γεωργόπουλος, Τσάνας

Πάρθηκαν οι αποφάσεις! Συνεχίζουν Νικοπολίδης, Γκούμας, τελειώνουν Γεωργόπουλος, Τσάνας

Οριστικό τέλος στα σενάρια βάζει η Ομοσπονδία όσον αφορά τους προπονητές των μικρών ομάδων της Εθνικής Ελλάδας! Η διοίκηση της ΕΠΟ πήρε τις αποφάσεις της αναφορικά με το τεχνικό επιτελείο των μικρών Εθνικών ομάδων.

Οι συμβάσεις των προπονητών έχουν λήξει εδώ και έναν μήνα περίπου και όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ αποφάσισαν να ανανεωθούν οι συμβάσεις του κόουτς της εθνικής Ελπίδων, Αντώνη Νικοπολίδη, και του τεχνικού των Νέων, Γιάννη Γκούμα! Αμφότεροι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα.

Αντιθέτως, παρελθόν θα αποτελέσει ο κόουτς της εθνικής Παίδων Βασίλης Γεωργόπουλος, του οποίου εξίσου η σύμβαση με την Ομοσπονδία έχει ολοκληρωθεί και αποφασίστηκε να μην του γίνει πρόταση ανανέωσης.

Παράλληλα, δεν θα συνεχίσει στην εθνική Ελλάδας ο Βασίλης Τσάνας! Ο μέχρι πρότινος βοηθός του προπονητή της Ελλάδας, Μίκαελ Σκίμπε, θα αποτελέσει παρελθόν από το τεχνικό τιμ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Μετά από τις παραπάνω αποφάσεις που έγιναν γνωστές, σύντομα αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με τους αντικαταστάτες των προπονητών που δεν θα συνεχίσουν.