Πέρασαν 37 αγώνες για να κάνει την πρώτη του ήττα ο Παναθηναϊκός!

Πέρασαν 37 αγώνες για να κάνει την πρώτη του ήττα ο Παναθηναϊκός!

Η ακαδημία του Παναθηναϊκού την φετινή αγωνιστική περίοδο έχει στηθεί πάνω σε άλλη φιλοσοφία και αυτό έχει φανεί από τη μέχρι τώρα πορεία των τμημάτων υποδομής. Οι «πράσινοι» τα προηγούμενα χρόνια είχαν την φιλοσοφία να «βγάζουν» ποδοσφαιριστές και να μην είναι μεγάλος στόχος να πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν.

Φέτος όμως αυτό έχει αλλάξει, οι ομάδες στήθηκαν έτσι προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν και με το… καλημέρα αυτό φάνηκε. Μέχρι το τέλος του 2017 τα τρία αγωνιστικά τμήματα Κ20, Κ17 και Κ15 που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής της Superleageu, ο Παναθηναϊκός ήταν αήττητος και έτρεχε ένα σερί 37 αγώνων μόνο με νίκες και ισοπαλίες! Κάτι το οποίο είχε δώσει στους «πράσινους» την κορυφή και στα τρία πρωταθλήματα.

Όμως η έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού για το 2018 δεν ήταν και τόσο καλή. Στους τρεις αγώνες που έδωσαν τα τμήματα που συμμετέχουν στη Superleague, είχαν ως απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα!

Ήττα η οποία είναι η πρώτη για τον Παναθηναϊκό την φετινή αγωνιστική περίοδο στα τρία τμήματα ακαδημίας! Και αυτή προήλθε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη με 2-0, για το Νότιο όμιλο της Superleague K15.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει κάτι όσον αφορά την πορεία της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, αφού το γεγονός ότι «έτρεξε» η ομάδα ένα σερί 37 αήττητων αγώνων από μόνο του λέει πολλά!