Πέρασε και από τον Ατρόμητο!
Την εκτός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου κατάφερε και πήρε ο ΠΑΟΚ, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League K19, με το υπέρ του 2-1!
Οι Θεσσαλονικείς κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Ατρόμητος.
Στο 13′ ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με το πλασέ του Γαϊτανίδη σε τετ α τετ, ενώ στο 31′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Βαγγέλη. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του, αλλά στο 75′ έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χοχλαστός.
Κάτι που ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε και στο 80′ με το γκολ του Χατζηστραβού πήρε τη νίκη με το τελικό 2-1!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Μανδάς, Νταούλιας, Αθανασίου, Χοχλαστός, Λώλος, Ξενοπανάγος, Χριστοπουλος, Κολινιάτης, Τριμμάτης, Ρούνης, Βαγγέλης, αγωνίστηκαν και οι Πολίτης, Βασιλάκης, Τσακίρης.
ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Παπαδόπουλος, Λύρατζης , Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Μελετίδης (46′ Σαλαμούρας), Χατζηστραβός, Πανίδης, Δούμτσης (70′ Βουτσάς), Γαϊτανίδης (46′ Γκαργκαλατζίδης).