Πήραν… άριστα οι «ρεζέρβες»

Πήραν… άριστα οι «ρεζέρβες»

Φιλικό ξεμούδιασμα με αντίπαλο τους Νέους του Απόλλων Σμύρνης, έδωσαν οι Κ20 του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με 4-1 και τον τεχνικό της ομάδας του Πειραιά, Βασίλη Βούζα, να χρησιμοποιεί τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής ως τώρα στο πρωτάθλημα της Superleague Κ20!

Τα γκολ για τον Ολυμπιακό σημείωσαν οι Καμπετσής (2), Τσιλίκης και Αντωνόπουλος, ενώ από την πλευρά του Απόλλωνα σκόρερ χρίστηκε ο Καραγιάννης, ο οποίος και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Αγγελόπουλος, Γιανναράκης, Αμπάρα, Μπέτσας, Τζουμάκης, Πέιος, Ξενιτίδης, Κουγιός, Χατζηιωαννίδης, Καμπετσής, Τσιλίκης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Σκαφίδας, Τσιμπούκας, Μαρκουλάκης, Χατζηχρήστου, Αντωνόπουλος, Χρήστου, Κιρτζιαλίδης, Τασιούλης, Βάρκας, Καράδαης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λευτέρης Βελέντζας): Μαυρίδης, Κανελλάκης, Φιλίππου, Αγγελόπουλος, Πέτσης, Νικολόπουλος, Τζιώλας, Σαρηγιάννης, Καφετζής, Αναστασίου, Λάμπη, έπαιξαν και οι Καραγιάννης, Κόκκορης, Μπιράκου, Τζαφέρι, Γιαούπι, Μπίφσας.