Παίζει με Νάουσα και «κατεβαίνει» για Ατρόμητο!

Παίζει με Νάουσα και «κατεβαίνει» για Ατρόμητο!

Έχει επιστρέψει στην Ελλάδα ο Κώστας Κωτσόπουλος, ο οποίος δοκίμασε την τύχη του στη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ. Ο 20χρονος επιθετικός δοκιμάστηκε από τους Γερμανούς, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει θετική εισήγηση για την παραμονή του στον σύλλογο της Βεστφαλίας.

Την περίπτωσή του όμως την γνώριζαν από πριν και οι άνθρωποι του Ατρόμητου, τον οποίο είχαν παρακολουθήσει μέσω των αγώνων του με τη Νάουσα στη Γ’ Εθνική.

Έτσι παρακολούθησαν στενά τις εξελίξεις του νεαρού ποδοσφαιριστή με την Ντόρτμουντ και αμέσως έκαναν την κίνησή τους για να τον «κλείσουν» και να τον αποκτήσουν.

Κάτι που φυσικά κατάφερε η ομάδα του Περιστερίου και ο Κωτσόπουλος αναμένεται από Δευτέρα να βρίσκεται στον Ατρόμητο για να ξεκινήσει προπονήσεις. Θα δώσει την Κυριακή το τελευταίο του παιχνίδι με τη Νάουσα και στη συνέχεια θα κάνει το ταξίδι προς την Αθήνα για να ανοίξει μία νέα πόρτα στην καριέρα του.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα ενσωματωθεί απευθείας στην πρώτη ομάδα του Ατρόμητου ή αρχικά θα παίρνει μέρος στους αγώνες των Κ20 μέχρι να μπει στο κλίμα ενός μεγαλύτερου συλλόγου.