«Παίζουμε πάντα με παιδιά μικρότερης ηλικίας»

«Παίζουμε πάντα με παιδιά μικρότερης ηλικίας»

Δεν είναι λίγες οι ομάδες που προτιμούν να χρησιμοποιούν παιδιά μικρότερης ηλικίας στα πρωταθλήματα υποδομών της Superleague, έτσι ώστε οι μικροί να είναι περισσότερα χρόνια μαζί σε αυτές τις διοργανώσεις και παράλληλα να μπαίνουν σε ένα κλίμα πρωταθλητισμού από μικρή ηλικία.

Μία απ’ αυτές τις ομάδες είναι και ο Πλατανιάς, με τον προπονητή των Εφήβων Γιώργο Ριτζάκη να τονίζει στο newsacademies.gr ότι χρησιμοποιεί αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν γεννηθεί ο 2002, όπως έκανε και στον προηγούμενο αγώνα με τον Πανιώνιο στην Κρήτη (1-1):

«Αυτό που μας ικανοποιεί και το διατηρούμε στο πρωτάθλημα, είναι ότι έχουμε πάντα μέσα στην ομάδα παιδιά του 2002. Έτσι τα παιδιά παίρνουν εμπειρίες για το μέλλον και κάθε θετικό αποτέλεσμα που κατακτούν είναι σημαντικό γιατί παίζουμε με μικρότερης ηλικίας παιδιά και προσπαθούμε για το καλύτερο.

Όσο για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι.

Με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα υπήρξε αποβολή και πέναλτι και για περίπου μισή ώρα αγωνιστήκαμε με παίκτη λιγότερο, αφού στη συνέχεια αποκαταστάθηκε το αριθμητικό μειονέκτημα και καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας».