Παίξαμε Battlefield 1 σε Beta έκδοση!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗΣ

Την ώρα που γράφω αυτό το άρθρο έχω ξοδέψει αρκετές ώρες των τελευταίων 3 ημερών στο PS4 παίζοντας είτε με φίλους είτε μόνος μου την open beta του νέου Battlefield 1. Μάχες στην έρημο πεζοί, μέσα σε άρματα, πάνω σε άλογα ακόμη και σαν πιλότοι μαχητικού! Όλα δείχνουν πως ο επόμενος βασιλιάς των First Person Shooters είναι εδώ!

Φυσικά και δεν μπορεί ακόμη να κριθεί στο σύνολό του το παιχνίδι καθώς πρόκειται για μία δοκιμαστική έκδοση ή αν προτιμάτε το τυράκι στην άκρη της φάκας για να προσελκύσει υποψήφιους αγοραστές όπως το χαρακτηρίζω εγώ. Οι πρώτες εντυπώσεις όμως όλων μας ήταν οι καλύτερες ειδικά όσον αφορά λεπτομέρειες του περιβάλλοντος γύρω από τον παίχτη, του εκπληκτικού ήχου και της πολύ καλα δουλεμένης κίνησης των χαρακτήρων κάτι που μας έχουν συνηθίσει άλλωστε η EA και η Dice από τις προηγούμενες συνεργασίες τους!

Οπότε γεννιέται το ερώτημα αν μπορείς (σχεδόν) να εκθειάσεις από την Beta ένα video game τότε τι καλύτερο μπορείς να περιμένεις όταν το παίξεις ολοκληρωμένο; Εσείς δοκιμάσατε το Battlefield 1 αυτές τις μέρες; Είστε έτοιμοι για επικές μάχες 64 ατόμων σε έναν χάρτη και όχι μόνο, αυτό το φθινόπωρο; Το παιχνίδι διαδραματίζεται την περίοδο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21/10/2016 και θα είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One και PC!