Παναθηναϊκός: Απέκτησε 14χρονο ταλέντο από τον ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Παναθηναϊκός: Απέκτησε 14χρονο ταλέντο από τον ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Στην απόκτηση του 14χρονου Νίκου Αποστολάκη, προχώρησε η ακαδημία του Παναθηναϊκού για το τμήμα κάτω των 15 ετών. Ο νεαρός τερματοφύλακας αγωνιζόταν στον ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ, ομάδα η οποία έκανε γνωστή τη μεταγραφή με επίσημη ανακοίνωσή της:

«Η οικογένεια του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ με χαρά ανακοινώνει την μεταγραφή του Νίκου Αποστολάκη στην Κ15 της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Νίκος με σκληρή δουλειά τα τελευταία χρόνια εξέλιξε το ταλέντο και τα προσόντα που διαθέτει στην θέση του τερματοφύλακα και επιλέχθηκε να στελεχώσει ένα νευραλγικό τμήμα στις Υποδομές μιας εκ των κορυφαίων ΠΑΕ της χώρας. Ο γεννημένος στις 23 Φεβρουαρίου 2006 Νίκος Αποστολάκης έχει ενσωματωθεί ήδη με την Κ15 της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου θα κυνηγήσει την περαιτέρω εξέλιξη και πρόοδο του.

Αισθανόμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι για την πρόοδο του Νίκου, ο οποίος αποτελεί ένα ακόμη ποδοσφαιριστή που κάνει το βήμα παραπάνω από την Ακαδημία μας και εντάσσεται στις Υποδομές μεγάλης ΠΑΕ της Ελλάδας ή του εξωτερικού, ανοίγοντας τα φτερά του, για να κυνηγήσει τα όνειρα του…

Νίκο να έχεις υγεία, συνέχισε να δουλεύεις σκληρά και σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, όλοι οι στόχοι σου να επιτευχθούν».