Παναθηναϊκός: «Από τους καλύτερους ο Χριστογεώργος»

Παναθηναϊκός: «Από τους καλύτερους ο Χριστογεώργος»

Κάθε μέρα και μία ανάρτηση στο Instagram, κάθε μέρα και ένας διαφορετικός πρωταγωνιστής.

Ο Παναθηναϊκός επέλεξε ως πρωταγωνιστή για την Τετάρτη (29/4) ένα από τα δικά του παιδιά. Η ακαδημία του έχει πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και ο Νίκος Χριστογεώργος είναι από αυτούς. Πήρε πολλά ματς με την Κ19 και έχει επαγγελματικό συμβόλαιο. Ωστόσο, δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα.

Ακούγονται, πάντως, πολύ καλά λόγια για τον νεαρό τερματοφύλακα, κάτι που αποτυπώνεται και στο ποστάρισμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Με δεδομένα προσόντα ήταν από τους καλύτερους της Νέων, ενώ έπαιξε και σε δύο φιλικά προετοιμασίας της πρώτης ομάδας. Ο Νίκος Χριστογεώργος χρειάζεται σταθερά βήματα για να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο τη νέα σεζόν».

Αξίζει να σημειωθεί πως τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί και πάλι με βασικό τερματοφύλακα τον Σωκράτη Διούδη. Αναζητά αναπληρωματικό του και αυτό σημαίνει πιθανότατα ότι ο Κωνσταντίνος Κότσαρης θα αποχωρήσει. Δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί και με τον Χριστογεώργο, για τον οποίο υπάρχει η σκέψη να δοθεί δανεικός ώστε να πάρει κάποιες εμπειρίες και να επιστρέψει βελτιωμένος.