Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει φαβορί για την ακαδημία»

Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει φαβορί για την ακαδημία»

Σε δύο μέτωπα κινείται ο Παναθηναϊκός για να καλύψει τα κενά που άφησε η αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα. Το ένα φυσικά είναι του τεχνικού διευθυντή. Το άλλο του επικεφαλή ακαδημίας.

Ουσιαστικά το δεύτερο κενό υπήρχε εδώ και κάποιους μήνες, αλλά δεν είχε προσληφθεί άτομο έως τώρα. Ίσως γιατί ο Νταμπίζας θεωρούσε πως μπορούσε να κάνει και αυτή τη δουλειά, κάτι που μόνος του παραδέχτηκε την Τετάρτη (23/10) πως ήταν λάθος.

Πιο πιθανό φαντάζει αυτή τη στιγμή να βρεθεί πρώτα ο επικεφαλής της ακαδημίας. Και ο Παναθηναϊκός για το συγκεκριμένο πόστο κοιτάζει κατά κύριο λόγο περιπτώσεις από την εγχώρια αγορά.

Μία εξ αυτών είναι ο Γιάννης Βονόρτας, ο οποίος από κάποιους χαρακτηρίστηκε και το μεγάλο φαβορί. Επισήμως, όμως, αυτό διαψεύδεται.

«Φαβορί για τη θέση στην Ακαδημία δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει είναι μια λίστα με 5-6 περιπτώσεις μέσα από την οποία θα γίνει η επιλογή όταν θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση», είναι η επίσημη θέση των «πρασίνων».

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει επαναδραστηριοποιηθεί και ένα από τα πρώτα ζητήματα που θέλει να κλείσει είναι το συγκεκριμένο. Γι’ αυτό και αναμένονται εξελίξεις προσεχώς…