Παναθηναϊκός: «Επιβράβευση της προσπάθειας όλης της χρονιάς»

Παναθηναϊκός: «Επιβράβευση της προσπάθειας όλης της χρονιάς»

Τον τίτλο του διεκδικεί ο Παναθηναϊκός στο Final 4 της Super League K15, καθώς είχε κατακτήσει πέρσι το πρωτάθλημα στον τελικό με τον ΠΑΟΚ!

Ο Παναθηναϊκός που θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στο ίδιο γήπεδο, τερμάτισε την 1η θέση του Α’ Ομίλου με 42 βαθμούς σε 18 αγώνες (13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες) και γκολ 40-16. Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο Ευάγγελος Δήμος με 10 γκολ.

Ο προπονητής της ομάδας, Θωμάς Μαυρουδής, στάθηκε στο γεγονός ότι πραγματοποιείται για πρώτη φορά Final 4 στο πρωτάθλημα των Παίδων, τονίζοντας:

«Είναι μεγάλη μας χαρά να συμμετέχουμε στο νεοσύστατο Final Four της Κ15 και να διεκδικούμε μαζί με άλλες τρεις, πολύ καλές ομάδες το Πρωτάθλημα Ελλάδος στην ηλικιακή αυτή κατηγορία.

Θεωρούμε ιδιαίτερα αξιόλογο το γεγονός ότι τα παιδιά μας θα έχουν την δυνατότητα να βιώσουν στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνιστικότητας μία περαιτέρω σημαντική εμπειρία και πρόκληση στην εκπαιδευτική τους διαδικασία. Επιπλέον η συμμετοχή στο Final Four είναι και μια επιβράβευση των παιδιών στον εαυτό τους για την προσπάθεια και αφοσίωσή τους καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς στον στόχο της βελτιστοποίησης των ικανοτήτων και της απόδοσής τους.

Με ιδιαίτερη χαρά και προσδοκία αναμένουμε πλέον την τελική φάση του Πρωταθλήματος Κ-15 για να διεκδικήσουμε ως ομάδα ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ευχόμαστε τα παιχνίδια στη Λαμία να είναι μία γιορτή επίδειξης ταλέντου και προσπάθειας απ’ όλες τις ομάδες, πάντα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Βασίλης Δρανδάκης, δήλωσε: «Από την αρχή της σεζόν έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια και με την καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις φτάσαμε ως εδώ. Νιώθουμε υπερηφάνεια και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Σε τέτοια ματς και οι δύο ομάδες ξεκινούν από το μηδέν, οι πιθανότητες είναι 50 – 50 και πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση και απόλυτη θέληση απ’ το πρώτο λεπτό.

Ξέρουμε που πρέπει να εστιάσουμε και είμαστε έτοιμοι για ένα σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη. Δεν ξεχνάμε στιγμή ότι εκπροσωπούμε τον Παναθηναϊκό και με το πάθος που μας διακρίνει, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα».