Παναθηναϊκός: Επιστροφή Σάμιου ως αντί Φύσσα

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Σάμιου ως αντί Φύσσα

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει ανακατατάξεις στην Ακαδημία, σε περίπτωση που ο Τάκης Φύσσας συνεχίσει ως τεχνικός διευθυντής στην Εθνική ομάδα.

Ο πρώην προπονητής της Κ20 του «τριφυλλιού» είναι από τα ονόματα στην κορυφή της λίστας για τη θέση του αρχιπροπονητή των τμημάτων υποδομής, θέση αντίστοιχης του διευθυντή Ακαδημίας με αυξημένες αρμοδιότητες.

Βέβαια δεν είναι σίγουρο ακόμη τίποτα, όσον αφορά το μέλλον του παλαίμαχου μπακ των «πράσινων». Το ραντεβού με την ΕΠΟ έγινε την Παρασκευή, όμως πιθανότητες για την κάλυψη της θέσης έχει και ο Κώστας Κωνσταντινίδης. Άρα υπάρχει το σενάριο να μην προχωρήσει η συνεργασία του Φύσσα με την Εθνική Ελλάδας.

Παναθηναϊκός: Φαβορί ο Σάμιος

Ο Βαγγέλης Σάμιος αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Τάκη Φύσσα στη θέση του διευθυντή – αρχιπροπονητή στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού. Αν αυτή μείνει κενή… Μία φιγούρα γνώριμη, με δεδομένη προσφορά στον τρόπο λειτουργίας του αναπτυξιακού προγράμματος της Ακαδημίας και της ανέλιξής της στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα.

Ο Σάμιος τον Μάιο του 2018 υπέγραψε συμβόλαιο 1 έτους, αντικαθιστώντας τον Ζόλταν Κόβατς, στην Ακαδημία του ΑΠΟΕΛ. Πλέον οι πληροφορίες αναφέρουν πως ετοιμάζεται να βάλει ξανά την πράσινη φόρμα. Εφόσον οι συνθήκες το ευνοήσουν.

Είχε αποχωρήσει το 2017

Μετά από 10 χρόνια παρουσίας, έχοντας προσληφθεί το 2007, είχε αφήσει τους «πράσινους» τον Ιούνιο του 2017 με προσωπική του απόφαση. Τότε ο Τάκης Φύσσας έκανε σημαντική προσπάθεια να κρατήσει τον Βαγγέλη Σάμιο. Όμως η οικονομική διαφορά με τον σύλλογο υπήρξε σημαντική. Σε έντονο συγκινησιακό κλίμα είχε αποχωρήσει από την προπόνηση της Παιανίας, στις 2 Ιουνίου 2017. Τώρα, 2 χρόνια μετά, ενδεχομένως να επιστρέψει με αναβαθμισμένο ρόλο. Αντικαθιστώντας τον Φύσσα.

Η συμφωνία με τον Βαγγέλη Σάμιο αναμένεται να επισημοποιηθεί, αφού προκύψει συμφωνία Φύσσα – ΕΠΟ και ο νυν τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Ο Νίκος Νταμπίζας γνωρίζει τον Σάμιο από την προηγούμενη θητεία του στο «τριφύλλι».

Πηγή: sportime.gr