Παναθηναϊκός Κ17: Τέταρτος στο Puskás Cup

Παναθηναϊκός Κ17: Τέταρτος στο Puskás Cup

Την τέταρτη θέση κατέλαβαν οι Κ17 του Παναθηναϊκού στο τουρνουά «Puskás Cup». Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να ανταγωνιστούν την Ακαδημία Χάτζι, με συνέπεια να χάσουν 4-0.

Η ρουμανική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 8’ με πλασέ του Νταν Σίρμπου στο δεύτερο δοκάρι

Στο 31’ ο Λουίς Μουντεάνου διπλασίασε το προβάδισμα με διαγώνιο πλασέ και στο 40’ ο Στέφαν Μποντιστεάνου κλείδωσε τη νίκη.

Η ελληνική ομάδα απώλεσε την πρώτη ευκαιρία στο ματς, εν συνεχεία όμως βραχυκύκλωσε και δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό των αντιπάλων.

Τα λάθη ήταν αρκετά κυρίως στο αμυντικό σκέλος, ενώ όλα τα γκολ μπήκαν από την αριστερή πλευρά.

Ο Κώστας Φρατζέσκος έκανε πολλές αλλαγές για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του.

Εντούτοις, η Ακαδημία Χάτζι ήταν αυτή που ξανασκόραρε (με τον Γκαμπριέλ Μπούτα στο 59’) και κατέλαβε την 3η θέση του τουρνουά.

Οι «πράσινοι», από την πλευρά τους, αποκόμισαν σπουδαίες εμπειρίες και το μόνο σίγουρο είναι ότι ευχαριστήθηκαν το ταξίδι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χατζηγιαννάκης, Κόμης (41’ Παντελίδης), Μητρόπουλος (45’ Γωγουβίτης), Ρόμπι, Λαζαρίδης (45’ Δημοσθενιάδης), Σακελλαρόπουλος (45’ Λιούμης), Καρβούνης, Κούτσιας, Ανθουλάκης, Νιάρχος, Γεωργιόπουλος.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΤΖΙ: Τρανταφίρ, Γκρόσου, Μπίρζου, Σίρμπου, Μπούτα, Ποπέσκου (31′ Ντανουλέασα), Ιόργκα (21′ Βόικου), Γκραμένι (31′ Μούστακα), Πόκολ (40′ Μποντιστεάνου), Ίλιε (40′ Μιχάι), Μουντεάνου.

Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ακαδημίας Χάτζι: