Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Κ15 2-2: Τα πάντα όλα σε ένα ημίχρονο

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Κ15 2-2: Τα πάντα όλα σε ένα ημίχρονο

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Κ15 2-2: Δεν υπήρξε νικητής στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» στο πρωτάθλημα της Super League K15 του Νοτίου ομίλου.

Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να πρηγηθεί μέσα στο Κορωπί με 0-2, οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να επιστρέψουν στο ματς.

Συγκεκριμένα, μόλις στο 4′ ο Βλέτσας έκανε το 0-1 και στο 9′ ο Αρσενίδης το 0-2! Δύο γκολ τα οποία προήλθαν από λάθη των αμυντικών του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» μετά το σοκ των πρώτων λεπτών στο 25′ μείωσαν με τον Πιτσώτη. Και έξι λεπτά αργότερα, 31′, ο Καλοσκάμης με κεφαλιά «έγραψε» το τελικό 2-2!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε δύο δοκάρια με τον Μοίρα στο 58′ και 71′. Επίσης ευκαιρίες είχε και ο Παναθηναϊκός, αλλά καμία ομάδα δεν σημείωσε το γκολ που θα έκανε τη διαφορά στο ματς. Έτσι έμεινε το 2-2 και πήραν από έναν βαθμό Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Παναθηναϊκός (Θωμάς Μαυρουδής): Μέμα, Κοκκάκης, Χασανάγκο, Παπατριανταφύλλου (72′ Νικολετόπουλος), Πιτσώτης, Λιατίφης, Νότας (62′ Δάμης), Σπαθάρης (85′ Κανάκης), Σταγάκης (72′ Τόμπρας), Καλοσκάνης, Διαμαντής.

Ολυμπιακός (Νίκος Τοπολιάτης): Κονσολάκης, Μίνης, Χουρδάκης, Φίλος, Κωστούλας, Μαυρόπουλος (50′ Σταράκης), Διαμαντόπουλος (63′ Γατόπουλος), Ρούτσι (78′ Αθανασίου), Μοίρας, Βλέτσας (78′ Νίνος), Αρσενίδης (50′ Παπακανέλλος).