Παναθηναϊκός: Συμφωνίες με χορηγούς

Παναθηναϊκός: Συμφωνίες με χορηγούς

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε δύο συμφωνίες του με χορηγούς για την ακαδημία. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας του με την «Chipita»:

«Παναθηναϊκός και Chipita ανανεώνουν τη συνεργασία τους για δύο χρόνια επιπλέον

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την Chipita. Η πολυετής συμπόρευση Παναθηναϊκού και Chipita, με κοινό σημείο αναφοράς τις αξίες του αθλητισμού ως πηγή έμπνευσης για τους νέους και όχι μόνο, θα συνεχιστεί για ακόμα δύο χρόνια.

Η Chipita, συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες τροφίμων και διαθέτει διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες προϊόντων, όπως molto, 7Days, Bake Rolls, που έχουν κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών σε 56 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο».

Παράλληλα, ανακοίνωσε και τη συμφωνία του με το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF, παράρτημα του Πανεπιστημίου Paris 13 της Σορβόννης στην Ελλάδα, για την ακαδημαϊκή στήριξη των αθλητών που ανήκουν στην ομάδα μας.

Σε συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ, ο Πρόεδρος της ομάδας, κ. Μάνος Μαυροκουκουλάκης και ο Πρόεδρος του Γαλλικού Κολλεγίου της Ελλάδας Δρ. Στυλιανός Αμαργιανάκης επισημοποίησαν τη συνεργασία με την υπογραφή συμφωνίας ακαδημαϊκής στήριξης προς τους ποδοσφαιριστές, η οποία θα περιλαμβάνει την παροχή υποτροφιών στους αθλητές υψηλής επίδοσης. Για τα επόμενα τρία χρόνια το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF θα είναι ακαδημαϊκός συνεργάτης της ΠΑΕ Παναθηναικός.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνος Μαυροκουκουλάκης δήλωσε σχετικά: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποτελεί πρωτοπόρο στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά την ακαδημία ποδοσφαίρου. Δεκαετίες τώρα η ακαδημία του Παναθηναϊκού διατηρείται σε υψηλά στάνταρ, προσφέροντας τόσο στο σύλλογό μας όσο και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο αθλητές επιπέδου. Κύρια φιλοσοφία και μέλημα της ακαδημίας του Παναθηναϊκού είναι η αθλητική ανάπτυξη σε συνδυασμό με τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας. Στο πλαίσιο αυτό δίνουμε βάση στη μόρφωση των νεαρών ποδοσφαιριστών μας. Η συμφωνία μας με το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF εντάσσεται σε αυτή τη διαδικασία, δίνοντας ένα επιπλέον σημαντικό κίνητρο στους εκκολαπτόμενους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να λάβουν τα καλύτερα δυνατά εφόδια στον τομέα της εκπαίδευσης. Πρόκειται για μια συμφωνία που μας δημιουργεί αίσθημα χαράς και ικανοποίησης, μια και το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF και το Πανεπιστήμιο Paris 13 της Σορβόννης κάνουν το δικό τους πρωταθλητισμό σε ακαδημαϊκό επίπεδο».

Ο Δρ. Στυλιανός Αμαργιανάκης δήλωσε: «Το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF και το Πανεπιστήμιο Paris 13 της Σορβόννης είναι επίσημοι Ακαδημαϊκοί Συνεργάτες στις Ολυμπιακές δράσεις που θα διοργανωθούν στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» και ακαδημαϊκοί συνεργάτες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι για τη νέα μας συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναικός και ευχόμαστε να είναι η αρχή για μια σειρά από δράσεις προς όφελος του αθλητισμού, της παιδείας και κυρίως των νέων αθλητών στην Ελλάδα μας».