Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αλαφούζου να δοθεί η Λεωφόρος στους Κ19!

Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αλαφούζου να δοθεί η Λεωφόρος στους Κ19!

Το αφεντικό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εκείνο του Ερασιτέχνη συναντήθηκαν πριν λίγες μέρες. Γιάννης Αλαφούζος και Τάκης Μαλακατές είχαν μία συνομιλία για διάφορα πράγματα που αφορούν τον σύλλογο.

Υπάρχουν ειδήσεις που βγαίνουν από εκεί. Μία εξ αυτών η διάθεση του πρώτου να βοηθήσει τη «μάνα του λόχου» με τη μορφή χορηγίας. Προς το παρόν το ποσό που θέλει να διαθέσει είναι άγνωστο.

Μεταξύ άλλων έπεσε στο τραπέζι να επιστρέψει στη Λεωφόρο η Κ19 της ομάδας. Φέτος ο Παναθηναϊκός έδινε τα παιχνίδια του στο «Γ. Καλαφάτης». Ωστόσο, τη νέα σεζόν ίσως να αλλάξει αυτό.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, πάντως, θα πρέπει αρχικά να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες. Ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα πρέπει να γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις.

Εν τω μεταξύ, δεν πρέπει να αποκλειστεί στο μέλλον η επιστροφή και της πρώτης ομάδας στη Λεωφόρο. Όχι την επόμενη σεζόν, πάντως, καθώς αυτή θα βρει τους «πράσινους» ξανά στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, η συγκεκριμένη συνάντηση δείχνει για μία ακόμη φορά τον τελευταίο καιρό τη διάθεση του Γιάννη Αλαφούζου να ασχοληθεί με τα τεκταινόμενα στον σύλλογο. Είναι σαφές πως έχει αρχίσει να παίρνει πάνω του αρκετά κομμάτια που αφορούν το κλαμπ και τόσο καιρό τα είχε αμελήσει.