Παναθηναϊκός: Τα λέει και με μικρούς της Κ19 ο Ρόκα

Παναθηναϊκός: Τα λέει και με μικρούς της Κ19 ο Ρόκα

Ο Τσάβι Ρόκα έχει πάρει πολλές πλάτες του πάρα, μα πάρα, πολλές αρμοδιότητες, οι οποίες δεν αποκλείεται να αυξηθούν μετά την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής αναμένεται να γίνει «σκιά» του παντελώς άπειρου από α’ ομάδα Ντάνι Πογιάτος, προκειμένου να του παρέχει κάθε βοήθεια και να τον κατευθύνει καταλλήλως.

Αυτό είναι το ένα ξεκάθαρο χαρακτηριστικό του Τσάβι Ρόκα και το άλλο η διάθεση που έχει για να ακούσει τον οποιονδήποτε.

Ακόμα και ο… τελευταίος υπάλληλος της ΠΑΕ να ζητήσει ακρόαση από τον Καταλανό, εκείνος θα του απαντήσει καταφατικά και θα του επιτρέψει να περάσει στο γραφείο του.

Πέραν των προαναφερθέντων, το πλάνο του Παναθηναϊκού για το μέλλον φαίνεται να ξεκαθαρίζει, αν κρίνει κανείς από τις τελευταίες πληροφορίες που έχει αποκομίσει το Sportime.

O Ρόκα κάνει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με ποδοσφαιριστές της Κ19, προκειμένου να τους γνωρίσει προσωπικά και να σχηματίσει άποψη.

Ένα από τα στοιχήματά του είναι ο Παναθηναϊκός να μετατραπεί σε selling club και, κατ’ επέκταση, να έρχονται «φρέσκα» χρήματα στα ταμεία του.