Πανιώνιος: Αφιερωμένο στον Τριάντη

Πανιώνιος: Αφιερωμένο στον Τριάντη

Αρκετά άτυχος ήταν όλη την εβδομάδα ο Πανιώνιος με τα όσα έγιναν όσον αφορά τα θέματα τραυματισμών. Είχε αρκετές ελείψεις η ομάδα της Νέας Σμύρνης για την αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Παρόλα αυτά όποιοι παίκτες πήραν φανέλα βασικού από τον Δημήτρη Κοροπούλη, ανταποκρίθηκαν και ο Πανιώνιος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1 κόντρα στους «πράσινους».

Μέσα στην εβδομάδα έσπασε το χέρι του στην προπόνηση ο Σεμερτζάκης! Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων» τραυματίστηκε σοβαρά και έτσι έλειψε από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Και ο Μίκο από την πλευρά του υπέστη θλάση σε προπόνηση που είχε με την πρώτη ομάδα!

Ο πιο σοβαρός τραυματισμός όμως ήταν αυτός του Τριάντη.

Ο παίκτης του Πανιωνίου τραυματίστηκε στο προηγούμενο ματς με τη Λαμία και μάλιστα στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. Οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι έχει υποστεί μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Αμέσως πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, με τον Χρήστο Δάρα να είναι αυτός που του έκανε την επέμβαση. Η επιστροφή του νεαρού ποδοσφαιριστή αναμένεται να είναι μετά τον Ιανουάριο του 2020.

Οι συμπαίκτες του δεν τον ξέχασαν και αφιέρωσαν την ισοπαλία και την εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό στον Τριάντη! Στο γκολ που έβαλε ο Πανιώνιος οι μικροί έβγαλαν την εμφάνιση του Τριάντη και την ύψωσαν δείχνοντας χαρακτηριστικά σε ποιον αφιερώνουν αυτό το γκολ.