Πανιώνιος: Όπως και να είναι η πρώτη ομάδα, πάντα «βγάζει» παίκτες

Πανιώνιος: Όπως και να είναι η πρώτη ομάδα, πάντα «βγάζει» παίκτες

Αν θα έπρεπε κανείς να παρομοιάσει τον Πανιώνιο με έναν τίτλο ταινίας, τότε αυτός κάλλιστα θα μπορούσε να είναι «πολύ σκληρός για να πεθάνει»!

Οι «κυανέρυθροι» έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως ό,τι και αν γίνεται στην πρώτη ομάδα, όσα προβλήματα και να έχει να αντιμετωπίσει η ακαδημία τους, αυτή θα συνεχίσει να δουλεύει και να «βγάζει» ποδοσφαιριστές.

Δεν σταματάει η «μηχανή» που έχει δημιουργήσει ο Πανιώνιος στην ακαδημία του, να δίνει παίκτες για την πρώτη ομάδα. Κάθε χρόνο σίγουρα θα υπάρξει τουλάχιστον ένας με δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα προωθηθούν και θα δείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν και να βοηθήσουν τον Πανιώνιο.

Έτσι και φέτος που η χρονιά της πρώτης ομάδας δεν είναι η ιδανική, με τα οικονομικά προβλήματα να ταλαιπωρούν όχι μόνο την πρώτη ομάδα αλλά και την ακαδημία, ξανά οι «κυανέρυθροι» έδωσαν παίκτες από την ακαδημία τους!

Οι ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα και προέρχονταν από την ακαδημία του Πανιωνίου, ήταν οι Γρίβας, Μίκο και Ρέτσος. Οι δύο πρώτοι είναι 20 ετών και ο τελευταίος 18. Παίκτες οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και έχουν πάρει την «κρυάδα» του ντεμπούτου στην πρώτη ομάδα.

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί. Εκτός από τους τρεις παραπάνω παίκτες, οι Κ19 του Πανιωνίου του Δημήτρη Κοροπούλη έχουν δώσει στην πρώτη ομάδα και τους Νίνο, Μπατσούλι οι οποίοι είναι μέλη της πρώτης ομάδας και προπονούνται μαζί με τους επαγγελματίες.

Ό,τι και να γίνεται στον σύλλογο, σε όποια αγωνιστική κατάσταση και να βρίσκεται η πρώτη ομάδα, η ακαδημία του Πανιωνίου πάντα θα «βγάζει» παίκτες…