ΠΑΟΚ: Άσχημα τα νέα, αποφασισμένος να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Μελιόπουλος

ΠΑΟΚ: Άσχημα τα νέα, αποφασισμένος να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Μελιόπουλος

Επιμένει στην απόφασή του ο Δημήτρης Μελιόπουλος να σταματήσει το ποδόσφαιρο! Μάλιστα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν με τον νεαρό παίκτη για να μιλήσουν μαζί του και να προσπαθήσουν να τον μεταπείσουν.

Συγκεκριμένα, οι Μάριο Μπράνκο, Γιώργος Γεωργιάδης συναντήθηκαν με τον Μελιόπουλο. Μίλησαν οι τρεις τους αλλά ο 19χρονος ποδοσφαιριστής τους ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει απόφαση. Θέλει να αφοσιωθεί στις σπουδές του και να μην ακολουθήσει τον δρόμο του ποδοσφαίρου.

Εμφανώς απογοητευμένος ο μικρός από τον παραγκωνισμό του από τον ΠΑΟΚ, δείχνει να έχει αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Με τον ίδιο μάλιστα να τονίζει ότι αυτό ήταν κάτι το οποίο σκεφτόταν απ’ όταν ήταν στην Ξάνθη. Αλλά είχε έρθει η πρόταση του ΠΑΟΚ τότε και τον έκανε να δώσει μία παράταση στην σκέψη του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συγκεκριμένη σκέψη υπήρχε στο μυαλό του από την περίοδο που βρισκόταν στην Ξάνθη. Ο ΠΑΟΚ ήταν μια ευκαιρία που έδωσε στον εαυτό του, αλλά πλέον οριστικοποίησε τα «θέλω» του από τη ζωή. Έτσι, ο Μελιόπουλος αποχαιρετά το ποδόσφαιρο και ανοίγει ένα διαφορετικό κεφάλαιο στη ζωή του…

Θυμίζουμε ο Δημήτρης Μελιόπουλος «βγήκε» από την ακαδημία της Ξάνθης. Εκεί όπου αγωνίστηκε μέχρι την πρώτη ομάδα, έχοντας μία «γεμάτη» σεζόν με την πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League.

Μάλιστα για τον ίδιο είχαν δείξει ενδιαφέρον και ομάδες του εξωτερικού, αλλά Ξάνθη και ΠΑΟΚ τα βρήκαν για να πάρει μεταγραφή ο παίκτης στους Θεσσαλονικείς. Φέτος το καλοκαίρι στην προετοιμασία έμεινε εκτός πλάνων του προπονητή Φερέιρα. Και φαίνεται αυτό ήταν που τον έκανε να πάρει την απόφαση αυτή.