ΠΑΟΚ: Έκανε επαγγελματία τον 16χρονο Κουλιεράκη

ΠΑΟΚ: Έκανε επαγγελματία τον 16χρονο Κουλιεράκη

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης της ακαδημίας του ΠΑΟΚ, κάτι που ανακοίνωσε η πρώην ομάδα του νεαρού ποδοσφαιριστή, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καλτσέτο:

«Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καλτσέτο θέλει να κάνει γνωστό ότι εδώ και λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΟΚ, στην οποία και ανήκει τα τελευταία χρόνια.

Για όλους εμάς στο Καλτσέτο, η εξέλιξη αυτή είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστη. Ο Κωνσταντίνος και οι αρετές του στο ποδόσφαιρο ξεχώρισαν στην Ακαδημία μας. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια, ο 16χρονος σήμερα Κουλιεράκης (γενν. το 2003), κατάφερε ν’ αναδείξει το πολύ μεγάλο ταλέντο του και ν’ αναγκάσει τον ΠΑΟΚ να τον εντάξει στα τμήματα υποδομής του.

Από τότε, ο Κουλιεράκης δεν έμεινε στάσιμος, αλλά συνέχισε να βάζει και άλλα θεμέλια σε αυτό που προσπαθεί να χτίσει στο ποδόσφαιρο. Κατάφερε πολύ γρήγορα, παρότι αρκετά νεαρός σε ηλικία, να ενταχθεί στην ομάδα U19 του ΠΑΟΚ ενώ σαν αποκορύφωμα είναι το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, διάρκειας τριών ετών με το “Δικέφαλο” του Βορρά. Μάλιστα, το συμβόλαιό του περιλαμβάνει και μία πολύ υψηλή ρήτρα, απόδειξη του ταλέντου και των δυνατοτήτων που κρίθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι συνοδεύουν τον Κουλιεράκη. Παράλληλα, από την πρώτη στιγμή έγινε μέλος της Εθνικής ομάδας Παίδων και όπως φαίνεται, υπολογίζεται βάσιμα εν όψει της συνέχισης των υποχρεώσεών της.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καλτσέτο θέλει να συγχαρεί θερμά τον Κωνσταντίνο και τους γονείς του, στους οποίους κι ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

Όσο για μας στο Καλτσέτο, η προσπάθεια συνεχίζεται…».