ΠΑΟΚ: Ήρθε η ώρα να δοκιμάσει τους καρπούς του…

ΠΑΟΚ: Ήρθε η ώρα να δοκιμάσει τους καρπούς του…

Μετά από τρία σερί πρωταθλήματα του ΠΑΟΚ στη Super League Κ19, μάλλον ήρθε η στιγμή να… απολαύσει ή καλύτερα να δοκιμάσει η πρώτη ομάδα τους καρπούς της ακαδημίας του συλλόγου.

Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής του.

Έχει κάνει καλή δουλειά και αυτό έχει μεταφραστεί και σε επιτυχίες. Όχι μόνο στους Κ19, αλλά και στα μικρότερα τμήματα κατακτώντας πρωταθλήματα σε Κ17 και Κ15.

Θα πρέπει όμως να το πάρουν απόφαση και να στηρίξουν την επιλογή αυτή στον ΠΑΟΚ. Ποια επιλογή; Να χρησιμοποιήσουν παιδιά από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα το έκανε αυτό προς το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Χρήστο Τζόλη.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός έδειξε στον Πορτογάλο προπονητή πως καλά έκανε και τον εμπιστεύτηκε. Έκανε καλά ματς και πήρε φανέλα βασικού μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Το χρειάζεται αυτό ο ΠΑΟΚ, έναν παίκτη που έρχεται από την ακαδημία και να μπορέσει να ξεχωρίσει, να κάνει το κάτι παραπάνω και να τον στηρίξει και ο κόσμος.

Δεν είναι όμως ο μοναδικός. Στη φετινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ λαμβάνει μέρος και ο μόλις 16 ετών Γιώργος Κούτσιας!

Ένας παίκτης ο οποίος έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στην ακαδημία του ΠΑΟΚ από τα 14 του!

Επιθετικός με πολύ καλά προσόντα και αν δουλευτεί σωστά έχει να δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ. Από μικρή ηλικία υπήρξαν ομάδες από το εξωτερικό που τον έβαλαν στο… μάτι, χάρη στις επιθετικές του αρετές.

Ο Αμπέλ Φερέιρα τον πήρε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας και μέχρι τώρα μόνο «μπράβο» έχει να του λέει…