ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Θέμελη στη σχολή του Μόντρεαλ

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Θέμελη στη σχολή του Μόντρεαλ

Τη δική του σχολή έχει στον Καναδά ο ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στο Μόντρεαλ, με τους ανθρώπους του συλλόγου να αποφασίζουν να επεκτείνουν ακόμη περισσότερο τη σχολή αυτή!

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Αστέριο Θέμελη να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή στη σχολή του Καναδά.

Ο Βετεράνος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια έχει ξεκινήσει καριέρα στην προπονητική. Και μετά από τις συζητήσεις που είχε με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να κάνει το βήμα στο εξωτερικό για να αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα του ΠΑΟΚ στο Μόντρεαλ.

Κάτι το οποίο ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΠΑΟΚ:

«Υπό τη σκέπη, τις «ευλογίες» και την τεχνογνωσία του PAOK Academy, o ΠΑΟΚ σφραγίζει την παρουσία του στον Καναδά, μέσω της συνεργασίας με την ακαδημία ΠΑΟΚ Μόντρεαλ.

Οι βάσεις έχουν μπει προ πολλού, τον περασμένο χειμώνα μάλιστα πραγματοποιήθηκε και το πρώτο μεγάλο camp στην πόλη του Καναδά και πλέον η συνεργασία γίνεται ακόμα πιο στέρεη, καθώς ο νέος τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας ΠΑΟΚ Μόντρεαλ είναι ο Στέλιος Θέμελης. Βετεράνος του ΠΑΟΚ, προπονητής και κάτοχος διπλώματος UEFA A.

O Στέλιος Θέμελης μετακομίζει …υπερατλαντικά για να εκπαιδεύσει, να προσφέρει γνώσεις και να χτίσει από την αρχή σε μια πολλά υποσχόμενη, «παρθένα» ίσως ακόμη, ποδοσφαιρική αγορά.

Ο ιδιοκτήτης της ακαδημίας ΠΑΟΚ Μόντρεαλ, Παντελής Στεφανίδης, που ασχολείται με πάθος με τα 52 παιδιά που μαθαίνουν ποδόσφαιρο (ηλικίας 6 έως 14 ετών ), τονίζει πως «η επικύρωση αυτής της συνεργασίας με την έλευση του κ. Θέμελη δίνει ακόμα μεγαλύτερο βάθος στην προσπάθειά μας και παράλληλα ενισχύει την τεχνογνωσία μας».

Αξίζει δε να τονιστεί, ότι η ακαδημία ΠΑΟΚ Μόντρεαλ προπονεί ακόμα και τα παιδιά στα ελληνικά σχολεία της πόλης».