ΠΑΟΚ: Πήρε ταλέντο από τη Μύκονο, το οποίο ήθελε και ο Ολυμπιακός!

ΠΑΟΚ: Πήρε ταλέντο από τη Μύκονο, το οποίο ήθελε και ο Ολυμπιακός!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε μετά από συντονισμένες προσπάθειες που κράτησαν πολλούς μήνες να αποκτήσει τον 13χρονο Γιάννη Τσιφούτη.
Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πολύ κοντά στην απόκτησή του αλλά ο ΠΑΟΚ και ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος έπεισαν την οικογένειά του ότι το καλύτερο για τον μικρό ήταν να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη και τους «ασπρόμαυρους».

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τον μικρό μιλούν για ένα εκπληκτικό ταλέντο, που αν δουλευτεί σωστά μπορεί να αφήσει εποχή. Γι’ αυτό, άλλωστε τον ήθελαν τόσο πολύ και οι Πειραιώτες ενώ στην προσπάθειά του ο ΠΑΟΚ είχε συμμάχους, τους ατζέντηδες, Τάσο Σαλωνίδη και Πάρη Στεφανίδη.

Από τα δέκα του χρόνια, ο Τσιφούτης έχει γίνει το μήλο της έριδος για αρκετές ομάδες του κέντρου, με τον ίδιο όμως και την οικογένεια του να μην βιάζονται να λάβουν κάποια απόφαση. Και όλα αυτά μέχρι σήμερα, αφού εδώ και λίγες ώρες ο «Γιαννάκης» έβαλε την υπογραφή του στον ΠΑΟΚ και πλέον στα 13 του χρόνια είναι και επίσημα μέλος των αγωνιστικών τμημάτων.

Παρουσία του υπευθύνου των ακαδημιών της Μακεδονίτικης ΠΑΕ, κ. Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου, ο μικρός Γιάννης, συνοδευόμενος από την μητέρα του Γεωργία και τον πατέρα του Βαγγέλη βρέθηκαν στα γραφεία του ΠΑΟΚ, όπου και υπεγράφη η συμφωνία.

Ο Γιάννης Τσιφούτης θα διαμείνει μόνιμα πλέον στη Θεσσαλονίκη, όπου σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει την προετοιμασία μαζί με τη νέα του ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τελευταία επιτυχία του ΑΟ Μυκόνου είναι η ανάδειξη ακόμη ενός κορυφαίου ταλέντου, του Γιάννη Τσιφούτη, του οποίου η παρουσία στα γήπεδα των Κυκλάδων έχει αφήσει έκπληκτους όσων τoν έχουν παρακολουθήσει.

Το SportCyclades, μιλώντας για τις ακαδημίες του ΑΟ Μυκόνου αναφέρει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού η δουλειά από τον υπεύθυνο και προπονητή της ακαδημίας κ. Μάκη Πούλο, αλλά και το τεχνικό επιτελείο, μέσα στο οποίο ανήκει και ο Βαγγέλης Τσιφούτης, ανταμείβεται για ακόμη μία φορά, καθώς υπάρχει απόλυτη επίτευξη του στόχου με την παραγωγή ποδοσφαιρικών ταλέντων, τα οποία μπορούν να σταθούν επάξια σε οποιαδήποτε μεγάλη ΠΑΕ της χώρας και όχι μόνο!