ΠΑΟΚ: «Στόχος να δημιουργήσουμε ανθρώπους με αξίες και παίκτες για την πρώτη ομάδα»

ΠΑΟΚ: «Στόχος να δημιουργήσουμε ανθρώπους με αξίες και παίκτες για την πρώτη ομάδα»

Πρωτοπόρος του Βορείου ομίλου της Super League K15 ήταν ο ΠΑΟΚ και μάλιστα σχεδόν με 20 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Άρη και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ είναι κάτοχος δύο τίτλων (2015, 2017) και θα διεκδικήσει το τρόπαιο που έχασε πέρυσι από τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι.

Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο Πρωτάθλημα (15 νίκες και μία ισοπαλία) και σε 16 αγώνες έχει πετύχει 58 γκολ ενώ έχει δεχθεί μόνο 4. Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο Γιώργος Κούτσιας με 23 γκολ.

Αποστόλης Παπαβασιλείου (Προπονητής): «Ήταν μια πολύ ωραία σεζόν, μέρος κι αυτή της μακροχρόνιας εκπαιδευτικής διαδικασίας που εφαρμόζουμε στον ΠΑΟΚ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον τρόπο που δουλεύουμε με τα παιδιά. Αποδώσαμε ελκυστικό, επιθετικό ποδόσφαιρο, προσηλωμένοι πάντα στο στόχο, που δεν είναι άλλος από το να εκπαιδεύσουμε ποδοσφαιριστές ικανούς να ανταποκριθούν σε υψηλού επιπέδου απαιτήσεις, αλλά και ανθρώπους με αρχές και αξίες.

Στοχεύουμε στο να εξελίξουμε ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα, για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά στο Final Four, σαφώς θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, με πίστη στο πλάνο και στην συνολική εκπαιδευτική μας διαδικασία. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και στην ομάδα και πιστεύω ακράδαντα ότι θα διαφημίσουν για άλλη μια φορά την ομορφιά του ποδοσφαίρου. Εύχομαι υγεία στα παιδιά όλων των ομάδων».

Γιώργος Κούτσιας (Αρχηγός): «Μετά από μια εξαιρετική ποδοσφαιρική χρόνια φτάσαμε σχεδόν προς το τέλος του πρωταθλήματος. Ήρθε η ώρα για το Final Four, που γίνεται για πρώτη φορά στην Super League σ’ αυτή την κατηγορία.

Εμείς συμμετέχουμε σε αυτόν τον θεσμό με πολλές προσδοκίες και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την μέχρι τώρα πορεία της και εύχομαι στην διαδικασία αυτή να είμαστε εμείς οι νικητές».