ΠΑΟΚ: Τα πιτσιρίκια που… έρχονται

ΠΑΟΚ: Τα πιτσιρίκια που… έρχονται

Τι αναφέρει το Sportime στη στήλη «Agent Greek» για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ:

«ΠΑΟΚ σήμερα καρντάσια. Αφού δόθηκε το σύνθημα για τα τιμημένα γηρατειά και την περήφανη συνταξιοδότηση του κάπτεν Αντελίνο, λέω να ασχοληθώ και λίγο με το θεωρητικό πλαίσιο του… εξορθολογισμού και της αυτάρκειας.

Κοινώς, το πώς πρακτικά σημαίνει η προώθηση πιτσιρικάδων στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα έχει στο μυαλό του ο – τύποις έστω… – επικεφαλής του αγωνιστικού σχεδιασμού, Αμπέλ Φερέιρα.

Τρεις αυτοί που δεδομένα θα έχουν θέση στο ρόστερ. Όλοι τους τουλάχιστον μέλη της πρώτης ομάδας και φέτος, έστω σε επίπεδο… προπονήσεων και παρακολούθησης. Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας και ο πιτσιρικάς φορ Τζόλης. Αυτοί οι τρεις είναι «κλειδωμένοι».

Φαβορί για να γίνει τέταρτος είναι ο Γαϊτανίδης, κυρίως λόγω των εξαιρετικών εντυπώσεων που άφησε στην περυσινή προετοιμασία.

Όσο για τους άλλους δανεικούς; Όλοι θα πάρουν μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία, όποτε και αν γίνει αυτή. Λύρατζης, Τσαούσης διεκδικούν μια θέση (αν αδειάσει θέση στα άκρα με πώληση Γιαννούλη ίσως να επωφεληθούν και οι δύο, τώρα όμως δεν είναι το επικρατέστερο σενάριο), Χατζηστραβός και Μπαλογιάννης, άλλη μία στο κέντρο, δύσκολα ο Διαμάντης (εκτός αν μείνει για 5ος στόπερ, αλλά θα πρέπει να φύγει για παράδειγμα ένας από τους Μιχάι, Μιχόγεβιτς).

Αυτά για τώρα. παράπονο δεν έχετε, έτσι; Θα επανέλθω – όταν το πάρουν το σημερινό όλοι οι άλλοι και το «αποκαλύψουν» – με ονόματα και διευθύνσεις ως προς τις θέσεις που ο Αμπέλ θέλει ενίσχυση…».