ΠΑΟΚ: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Τίτος Κουτεντάκης

ΠΑΟΚ: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Τίτος Κουτεντάκης

Μια εξέλιξη ορόσημο για την ποδοσφαιρική καριέρα του Μεσαρίτη ποδοσφαιριστή και πρωταθλητή με την Κ17 του ΠΑΟΚ.

Ένα μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον Τίτο Κουτεντάκη, καθώς υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Η στιγμή της υπογραφής του πρώτου συμβολαίου της καριέρας του αποτελεί την δικαίωση για τους κόπους και τις θυσίες του ίδιου και της οικογένειάς του και είναι μια εξέλιξη ορόσημο για την ποδοσφαιρική του καριέρα!

Η ποδοσφαιρική πορεία του κάνει υπερήφανο το Τυμπάκι, όπου ο 17χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί γέννημα θρέμμα και ασφαλώς όλη την Μεσαρά, καθώς ένα δικό τους παιδί ακολουθεί πλέον επαγγελματικά βήματα σε έναν σύλλογο με τεράστια δυναμική όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων.

Δίπλα του στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν οι γονείς του, ο πατέρας του Γιάννης Κουτεντάκης και η μητέρα του Ευθυμία ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει ο θείος του, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, που αποτελεί ένα από τα βασικά στηρίγματά του στην πορεία του από τις Ακαδημίες του ΑΟ Τυμπακίου μέχρι τώρα.

Το καλύτερο… δώρο γενεθλίων!

Το συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι τριετούς διάρκειας ενώ εντύπωση προκαλεί η πολύ υψηλή ρήτρα, επιβεβαιώνοντας άλλωστε και την προοπτική που δίνουν οι Θεσσαλονικείς στην μελλοντική εξέλιξη του Μεσαρίτη ποδοσφαιριστή. Μάλιστα μπορεί να θεωρηθεί και ως το καλύτερο… δώρο γενεθλίων, καθώς σε λίγες ημέρες, στις 22 Αυγούστου, κλείνει τα 17 του χρόνια!

Ο Τίτος Κουτεντάκης τα δύο τελευταία χρόνια που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, κατάφερε να εξελιχθεί σε ηγετική προσωπικότητα για την ομάδα Κ17 με αποκορύφωμα τον φετινό τίτλο στο πρωτάθλημα της Super League, στον τελικό που έγινε στη Λαμία με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ήταν ένας τίτλος που είχε και την δική του σφραγίδα, όντας ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας του και παίζοντας μάλιστα από νωρίς στον τελικό με σοβαρό τραυματισμό, μετά από χτύπημα που δέχτηκε.

Πηγή: neakriti.gr.