Παραίτηση Καλιτζάκη από τους Νέους των Τρικάλων!

Πριν καν πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα των Τρικάλων στο πρωτάθλημα Νέων της Football League, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καλιτζάκης κατέθεσε την παραίτησή του στη διοίκηση! Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του τμήματος υποδομής των Τρικάλων, σε επίσημη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιαλιά που με έφερε στην πόλη των Τρικάλων και γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και έκανα φίλους που θα μου μείνουν σε όλη μου την ζωή και στην καρδιά μου.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα για την δυνατότητα που μου έδωσαν να εργαστώ στις ακαδημίες της ομάδας.

Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες που είχα στην ΠΑΕ, τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα στα Τρίκαλα και ιδιαίτερα τους γονείς οι οποίοι μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της Κ19, στα παιδιά των ακαδημιών για την συνεργασία που είχαμε και θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου.

Θα ήθελα να πω ότι οι ομάδες χτίζονται μέσα από τις υποδομές.

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά μέσα από τον Α.Ο. Τρίκαλα να διακριθούν στην ζωή τους.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστώ τον κ. Γιαλιά και εύχομαι ολόψυχα να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει. Τέτοιους ανθρώπους το Ελληνικό ποδόσφαιρο τους χρειάζεται.

Με τιμή Γιάννης Καλιτζάκης».