«Παρακαταθήκη για το μέλλον»

«Παρακαταθήκη για το μέλλον»

Μπορεί οι Νέοι του Ολυμπιακού να μην κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στην Πορτογαλία απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Βούζας αναγνώρισε την προσπάθεια και την καλή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας:

«Μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση. Σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει και δεύτερο γκολ και να διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για την πρόκριση. Η ομάδα ήταν σταθερή στο πλάνο της. Με τέτοιες εμφανίσεις μπορούμε να ελπίζουμε πολλά στη συνέχεια της χρονιάς. Η Ευρώπη τελειώνει σε λίγες ημέρες στο ματς με την Γιουβέντους και θέλουμε να κλείσουμε με νίκη στη διοργάνωση. Αυτό που μας απασχολεί είναι το πρωτάθλημα.

Έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία αλλά είμαστε Ολυμπιακός και μπορούμε να πετύχουμε ότι καμία άλλη ομάδα. Ξανά συγχαρητήρια στα παιδιά και ελπίζω η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη. Όλοι ήξεραν πως είμαστε σ’ έναν πολύ δύσκολο όμιλο αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και άλλους βαθμούς έως σήμερα. Για εμάς αυτή η εμφάνιση μέσα στη Λισαβόνα είναι παρακαταθήκη για το μέλλον».