Παρουσία Βρουσάι ο αγιασμός στη σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέντη

Παρουσία Βρουσάι ο αγιασμός στη σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέντη

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος τελέστηκε ο ετήσιος Αγιασμός της Σχολής Ρέντη των Ακαδημιών του Ολυμπιακού!

Για ακόμη μια φορά ο πάτερ Δημήτριος ευλόγησε πάνω από 280 παιδιά, καθώς και τους προπονητές, ενώ τους ευχήθηκε τα καλύτερα για τη σεζόν που ξεκινά.

«Εύχομαι να έχετε μία καλή συνεργασία. Εύχομαι να προοδεύετε όχι μόνο ως ομάδα, αλλά και στα μαθήματά σας. Θέλω να ευχηθώ επίσης, ο Θεός να δίνει δύναμη στο πνεύμα σας», είπε μεταξύ άλλων.

Οι άνθρωποι της Σχολής, αλλά και τα παιδιά έκαναν, μάλιστα, μια έκπληξη στον πατέρα Δημήτριο, προσφέροντάς του μια φανέλα της ομάδας, με τον ίδιο να τους ευχαριστεί θερμά, λέγοντας: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη έκπληξη που μου κάνατε. Πραγματικά ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη! Δεν το περίμενα. Είναι πολύ σημαντική, γιατί μου την κάνατε εσείς, τα παιδιά. Να σας έχει ο Θεός καλά».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο κ. Ρικάρντο Πέρεθ, λέγοντας: «Αυτό που λέμε σε όλα τα παιδιά είναι ένα πράγμα. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, πρέπει να έχεις έναν στόχο. Αυτός είναι η νίκη. Αλλά πιο σημαντικό από τη νίκη είναι το να είσαι πρωταθλητής, να είσαι μία ομάδα και να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις και να είσαι χαρούμενος. Εμείς είμαστε ήδη χαρούμενοι που παίζετε στον Ολυμπιακό. Έχουμε ικανούς προπονητές που μπορούν να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο περιβάλλον για αυτό που αγαπάτε. Το ποδόσφαιρο».

Το παρόν έδωσε και ο ποδοσφαιριστής της πρώτης ομάδας, Μάριος Βρουσάι, ο οποίος θέλησε με τη σειρά του να πει δυο λόγια στα μικρά παιδιά.

«Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας πω αυτό που σας είπε κι ο κύριος Ρικάρντο. Δηλαδή το να αγαπάτε αυτό που κάνετε. Πρέπει να βάζετε στόχους, να ονειρεύεστε, να μην σταματάτε να κυνηγάτε τα όνειρά σας».Από τη μεριά του ο κ. Βασίλης Νάνος είπε τα εξής: «Σας εύχομαι καλή πρόοδο, με υγεία. Ξεκινάτε την Τρίτη το σχολείο. Σας θέλουμε και καλούς μαθητές! Να αγαπάτε το ποδόσφαιρο, να ακούτε τους προπονητές και τους γονείς σας, οι οποίοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο που βρίσκεστε σήμερα εδώ. Καλή σεζόν».

Έπειτα από όλα αυτά όλα τα παιδιά, οι προπονητές και οι άνθρωποι του συλλόγου, έγιναν ένα… κουβάρι κάνοντας μια τεράστια αγκαλιά!Από τον αγιασμό δεν έλειψαν και οι Χρήστος Σολωμός, Παναγιώτης Περιμένης, Χρήστος Ρόγκας, Θωμάς Ροκάϊ, Διονύσης Ρουμαντζάς, Κώστας Καρατασάκης και Γιώργος Κιβρακίδης.

Τέλος, πρέπει να τονιστεί πως όλα τα τμήματα των Ακαδημιών της ομάδας συμμετέχουν σε διάφορα τουρνουά της Αττικής όπως επίσης στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο των Σχολών. Πλέον, επόμενες ενέργειες της Ακαδημίας είναι η εργομετρική αξιολόγηση και σεμινάρια προς γονείς.

This slideshow requires JavaScript.