«Παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα στον αγώνα»

«Παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα στον αγώνα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Βαγγέλης Σάμιος, μίλησε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και παρά την ήττα με 3-1 στο Κορωπί τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του ιδιαίτερα με την προσπάθεια που έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης:

«Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε δύο πρόσωπα σε αυτό το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά νευρικοί χωρίς λόγο και δώσαμε στον αντίπαλο αρκετό χώρο στο γήπεδο. Στα αποδυτήρια μιλήσαμε στα παιδιά και είπαμε ότι είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα και νομίζω ότι αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Είχαμε τον αντίπαλό μας στο μισό γήπεδο και αν ήμασταν πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει το 2-2 και το 3-2. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, ιδιαίτερα από την εικόνα τους στο δεύτερο ημίχρονο».

Όσον αφορά για την υπόθεση τίτλος, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έμεινε αρκετά πίσω στη διεκδίκησή του, σχολίασε ο έμπειρος τεχνικός: «Σίγουρα τα περιθώρια έχουν μικρύνει για τον τίτλο, αλλά έχουμε πει στον Παναθηναϊκό ότι όταν βρίσκεσαι στην εκπαίδευση ο τίτλος έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που θέλουμε είναι να εκπαιδεύσουμε τους ποδοσφαιριστές σωστά και πιστεύω ότι η φετινή πορεία της Κ20 του Παναθηναϊκού είναι πετυχημένη γιατί έχουμε δώσει ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα».